В яких випадках потрібні устілки при діабеті?
В яких випадках потрібні устілки при діабеті?
У людей, страждаючих цукровим діабетом, часто виникають різні ускладнення, серед яких провідне місце посідає синдром діабетичної стопи. Як показує статистика з цукровим діабетом (їх виразковими проявами) пов'язано 40-70% усіх ампутацій нижніх кінцівок. Навіть якщо немає синдрому діабетичної стопи, це не означає, що відсутній ризик виникнення даної проблеми. Часто на початковій стадії захворювання явні симптоми можуть бути відсутніми, наприклад, у людини може бути нейропатія - захворювання нерва або патологія периферичних судин. Все це вимагає серйозного до себе ставлення і своєчасних профілактичних заходів. Основним засобом, необхідним для попередження, а також полегшення стану діабетичної стопи є спеціальні ортопедичні устілки.
 

Що важливо при діабетичній стопі

Основними принципами, якими слід керуватися, щоб запобігти ускладнення «діабетичної» стопи є:
• Своєчасна консультація з лікарем-ортопедом;
• Попередження гнійно-некротичних ускладнень за допомогою ортопедичної продукції;
• Забезпечення самоконтролю і дотримання правил гігієни
 

Чим допоможуть діабетичні устілки?

 
Основними завданнями ортопедичних виробів для підтримки стопи при діабеті є: розвантаження стоп, захист зв'язок і сухожиль, а також тренування м'язів. Прекрасним варіантом стануть індивідуальні устілки, які виконані в точній відповідності з вашими параметрами, а значить, враховані всі деформації і відхилення, наявні в стопі. Відмінно зарекомендували себе діабетичні устілки Альпс (Україна/США) і Sensitive, (Pedag, Німеччина).
Ортопедичні устілки при діабеті виконують наступні функції:
• Допомагають знизити підошовне тиск, запобігти утворення виразкових дефектів;
• Знижують ударні навантаження на суглоби, а також хребет;
• Підтримують склепіння стоп у фізіологічно правильному положенні;
• Забезпечують хороший амортизаційний ефект по всій підошовної поверхні;
• Попереджають втому і дискомфорт при ходьбі;
• Зменшують хворобливість п'яткової області.
 

Особливості діабетичних устілокОртопедичні устілки при діабеті, зображення - 1

 
Багато користувачів віддають перевагу стелькам Альпс, які вигідно виділяються невисокою вартістю, але при цьому гарною якістю. М'який матеріал, прилягаючий до стопі не викликає подразнень і не травмує шкіру. Спінений пінополіетилен забезпечує відмінну додаткову амортизацію. Показаннями до їх застосування є профілактика поздовжньо-поперечного плоскостопості, а також його лікування II ступеня та III ступеня.
Особливим попитом користується модель Pedag Sensitive, незамінна при синдромі діабетичної стопи, ревматоїдних уражень суглобів стопи. Це виріб забезпечує особливо чутливим ніг м'яку підтримку, а дивовижна гнучкість дає можливість уникнути пронації п'ятки, а також середнього відділу. Продукція Sensitive прекрасно поглинає удари при ходьбі. Ультрамягкость матеріал nora ®, латексний пілот поперечного зводу, додаткова полімерна прошарок, антибактеріальне просочення Sanitized® роблять устілку максимально комфортною і зручною для застосування в будь-яке взуття. Зносостійке покриття і еластичний матеріал володіють довговічністю, легко миються і чистяться дезінфікуючими засобами, що дозволяє зберігати гігієнічні властивості виробу.
 
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)