Подпяточники при п'яткової шпори
Подпяточники при п'яткової шпори
Однією з основних причин виникнення п'яткових шпор є неправильне положення стопи. Прекрасні результати в боротьбі з цією проблемою дає застосування подпяточников, особливо на початковій стадії захворювання. У разі, коли воно вже в запущеній формі, то потрібно застосовувати ортопедичні устілки, підтримують повністю всю стопу.
 

Що таке підп ¢ яточник?

Даний тип виробів виглядає, як обрізані устілки, товщиною 3-12 мм підп ¢ яточник забезпечує правильне положення стопи, зменшує навантаження на п'яту, знижує напругу в суглобах і м'язах. Дане пристосування трохи підводить п'яту, це сприяє зменшенню натягу підошовної фасції, таким чином, вона перестає травмуватися, а запалення проходить. Його можна застосовувати в будь-яку взуття з жорстким задником, без каблука. У деяких моделях подпяточников є спеціальний отвір із вставним м'яким вкладишем, який при бажанні, можна вийняти, щоб звільнити від навантаження, то місце, де розташована шпора.
 

Принцип дії і матеріал подпяточников

 
Для виготовлення подпяточников застосовують високоякісні гіпоалергенні матеріали, які не допускають подразнень на шкірному покриві. На початковій стадії розвитку цієї недуги фахівці рекомендують застосовувати подпяточники, виконані з гелю, силікону. При більш серйозною ступеня захворювання призначають шкіряні або латексні аналоги. На одній стороні виробу є клейовий фіксатор, що володіє захисним покриттям. Його слід видалити і надійно зафіксувати підп ¢ яточник у взутті, це мінімізує ймовірність його ковзання. Подпяточники при п'яткової шпори здатні забезпечити амортизацію за рахунок застосування м'яких матеріалів, а також зручної форми виробу. Силіконові і гелеві моделі зручні в експлуатації і при правильному догляді може прослужити достатньо довго. Їх досить промивати теплою водою з милом. Але також тривалий термін служби мають шкіряні вироби, їх можна періодично протирати слабким спиртовим розчином. Після обробки та миття будь-яких подпяточников, їх необхідно висушувати природним шляхом.Подпяточники при п'яткової шпори, зображення - 1
 

Різновиди подпяточников

 
• Гелеві подпяточники мають плоску форму, що дозволяє вкладати їх в будь-який тип взуття, навіть на підборах. Вони застосовуються для зниження навантаження на п'яткову область, запобігають виникненню тріщин на шкірі і т. д.;
• Силіконові подпяточники мають більшу товщину і складну конструкцію. Вони більш практичні, дозволяють зняти більш суттєві навантаження, ніж тонкі гелеві вироби. Їх застосовують в черевики, взуття без підборів і спортивні моделі;
• Шкіряні подпяточники – найбільш дорогі і універсальні, можуть мати різну форму. Вони захищають від деформації стопи. Також, є моделі, призначені для компенсації різниці в довжині ніг.
Яку б модель ви не вибрали, важливо пам'ятати, що подпяточники при п'яткової шпори застосовуються лише в якості допоміжного засобу. Вони допомагають усунути симптоми і полегшити стан при ходьбі, а до лікування цієї недуги слід підходити комплексно.
Лідери продажу
Коментарі
03.08.2017 09:20 пише Ортокомфорт
Добрый день, Олег! В некоторых моделях подпяточников предусмотрены клеевые фиксаторы для крепления подпяточников к обуви, но не к стопе (например, силиконовый подпяточник, предназначенный для комфорта при ходьбе, с клейким покрытием внизу изделия https://ortocomfort.ua/catalog/product/59/). В силиконовых моделях, предназначенных для пяточной шпоры, как правило, таких клеевых фиксаторов нет. Клеевыми фиксаторами снабжаются кожаные подпяточники для пяточной шпоры https://ortocomfort.ua/catalog/product/49/. При частом перекладывании из одной обуви в другую кожаный подпяточник можно крепить к обуви с помощью двустороннего скоча.
03.08.2017 00:08 пише Олег
Подпяточники (силиконовые, при пяточной шпоре) необходимо зафиксировать на подошве. иначе эффекта нет, одно мучение. Я нашел для этого случая только упоминание о какой-то "клеевой" фиксации. Может, подскажете?




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)