Огляд гомілковостопних бандажів Orliman
Огляд гомілковостопних бандажів Orliman
Гомілковостопний суглоб, мабуть, більше за інших піддається підвищеним навантаженням. На його функціонуванні позначаються багато чинників, такі як недостатня або навпаки надмірна активність, надмірна вага, перенесені травми і т. д. Часто цього суглобу потрібна підтримка і з цим завданням найкраще справляється гомілковостопний бандаж. Одну з провідних позицій на міжнародному ринку товарів медичного призначення займає іспанська компанія Orliman. Всі вироби цього бренду володіють сертифікатами якості, які гарантують безпеку і відсутність вмісту токсичних та інших шкідливих для здоров'я речовин. Крім цього, вся продукція має сертифікат IBV, який підтверджує, що біометричні параметри виробів повністю відповідають кожному конкретному захворюванню.
 

Для чого потрібен гомілковостопний бандаж Орлиман

Даний тип виробів є ефективною і доступною мірою відновлення гомілковостопного суглоба. Так як суглоби стоп беруть на себе все навантаження ваги тіла, то часто людина починає відчувати напругу в зв'язковому апараті або м'язових волокнах, відбувається зношування хрящових тканин та ін. Крім того, область стопи і гомілки часто піддається травмуванню. І є випадки, коли гомілковостопні бандажі Орлиман є просто незамінними помічниками і до них відносяться:
- травми зв'язок (їх розтягнення, запалення, повний або частковий розрив);
- травми м'язів (їх запалення, розрив, відрив від зв'язки або кістки);
- підвивихи і вивихи гомілковостопного суглоба;
- тріщини або переломи кісткової тканини.
 
Бандажі гомілковостопні в цьому випадку виступають універсальними засобами, що допомагають істотно скоротити терміни реабілітації та прискорити процес загоєння зв'язкового апарату.
 

Різновиди гомілковостопних бандажів Orliman

 
Перш ніж приступати до вибору бандажа для гомілковостопного суглоба, слід ознайомитися з тим, яке призначення має та чи інша модель, дізнатися особливості конструкції, подивитися склад матеріалу, з якого виготовлено вироби і т. д. Є кілька основних типів гомілковостопних бандажів Орлиман. Поговоримо про них докладніше.
• Бандажі еластичні – надають легку підтримку і призначаються при артриті, артрозі, незначних болях, невеликий припухлості, невеликому обмеження руху, Огляд гомілковостопних бандажів Orliman, зображення - 1у випадках, коли людина може ходити, переносити вагу тіла на пошкоджену кінцівку. Їх застосовують під час занять спортом і при роботі, що вимагає великої активності. Існують вироби, виконані з повітропроникного м'якого еластичного матеріалу (модель OS 6240 з силіконовими подушечками, ACE 901 і TN-240) і виготовлені з неопрену (4402, Orliman 4402, Orliman). Вони не обмежують рух суглоба і можуть застосовуватися без призначення лікаря;
• Напівтверді бандажі – мають середню ступінь фіксації і оснащені ребрами жорсткості. Застосовуються при пухлини (у тому числі сильної), помірного болю, ревматоїдному артриті, при помірному обмеження рухів, перенесення ваги на пошкоджену кінцівку утруднений. Серед таких моделей виділяються Orliman 4406 і EST-084 з термопластинами – застосовуються за призначенням лікаря.
• Жорсткі бандажі – володіють сильною фіксацією і застосовуються при сильному болі, пухлини, гематоми, при тендините, розтягуванні дельтоподібного зв'язки, в післяопераційний період. Призначаються при повному обмеженні рухів, коли перенесення ваги на пошкоджену кінцівку неможливий. Однією з найбільш ефективних моделей є VALTEC EST - 085, це двосторонній бандаж з жорсткого термопластика, зі спеціальною подушечкою, запам'ятовує форму. Використовуються за призначенням лікаря.
 
Гомілковостопні бандажі з неопреновим волокном зігрівають, прискорюють кровообіг, сприяють зняттю набряків і больових синдромів. Бандажі еластичні з силіконовими подушечками створюють трохи більшу фіксацію і компресію, що дуже актуально при фізичних навантаженнях. Для профілактики спортивних травм добре підійдуть моделі з додатковими ремінцями на липучках.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)