Компресійний трикотаж Medi для профілактики варикозу
Компресійний трикотаж Medi для профілактики варикозу

Розлади венозного кровообігу, набряки нижніх кінцівок, судинні зірочки, тягнучі відчуття при навантаженнях – це досить поширені проблеми. Але з ними цілком можна впоратися, якщо вчасно надати їм значення і зайнятися лікуванням. В якості основного засобу профілактики, а також лікування варикозного розширення вен фахівці-флебологи рекомендують компресійний трикотаж Medi.

Коли необхідний профілактичний компресійний трикотаж Medi

Даний тип виробів випускається для практично здорових людей, які відчувають підвищене навантаження на ноги. У профілактичному трикотажі компресія зазвичай становить 15-18 мм Hg. При тому, що вона практично не відчувається шкірою, однак підтримує вени від зайвого розтягування, травмування. Профілактичний компресійний трикотаж призначений для тих, у кого ще немає вираженої варикозної хвороби, але є такі проблеми:
- зайва вага;
- спадкова схильність до венозної захворювань;
- підвищена в'язкість або згортання крові;
- запори.
Крім того профілактичний компресійний трикотаж показаний людям, які застосовують гормональні контрацептиви, мають "стоячу" роботу, а також застосовується при вагітності і тривалих авіаперельотах. У всіх перерахованих випадках профілактичний антиварикозний трикотаж допоможе запобігти розвиток венозної недостатності, уникнути дискомфортних відчуттів і тяжкості в нижніх кінцівках.

Особливості профілактичного трикотажу Medi
 

Вироби Medi виробляються в Німеччині і відносяться до професійного компресійного білизни. Міді входить у п'ятірку кращих марок, представлених на нашому ринку, і їхні вироби продаються тільки в спеціалізованих магазинах. Одними з найбільш ефективних виробів є гольфи Medi travel. Вони не мають обозначаемую ступінь компресії, тобто вона нижче першої, а значить, можуть застосовуватися без призначення флеболога.

Останнім часом з'являється чимало повідомлень про випадки тромбозу, які виникли в результаті тривалих і частих авіаперельотів. Завдяки профілактичному трикотажу Міді, рівномірно звужується діаметр вен, прискорюється циркуляція крові і запобігає утворенню набряків.
Гольфи Medi travel виглядають як звичайні щільні капронові вироби і підбираються строго у відповідності з індивідуальними параметрами. Крім перельотів, такі вироби підходять при сидячій роботі, а також у тих випадках, де тривалий час обмежується рух.

Переваги профілактичних гольфів medi travel

Компресійний трикотаж Medi для профілактики варикозу, зображення - 1

Дозована компресія дозволяє зменшити діаметр вен, що збільшує швидкість венозного повернення до серця від нижніх кінцівок. Навіть незначне рух, який робить людина, одягнувши гольфи medi travel, що посилює «насосну» функцію м'язів гомілки і зменшує венозний застій, таким чином, відводячи загрозу тромбозу.
Гольфи medi travel володіють наступними перевагами:
• Технологія Сlima Comfort, сприяє виведенню вологи на поверхню;
• Технологія Сlima Fresh чинить антимікробну дію;
• Гіпоалергенність – вироби ідеально підходять навіть для чутливої шкіри;
• Спеціальна в'язка запобігає сповзанню.
Гарантія на компресію у виробах Міді - 6 місяців при щоденній експлуатації, але як показує практика, носяться вони ще довше, залишаючись при цьому досить ефективними.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)