Кому і навіщо потрібні індивідуальні ортопедичні устілки?
Кому і навіщо потрібні індивідуальні ортопедичні устілки?
Такий тип виробів, як устілки ортопедичні бувають звичайними і індивідуальними. Перші виробляються масово і призначені для середньостатистичних стоп. Однак, всім відомо, що стопа настільки ж неповторна, як і відбитки пальців. Тому виріб, виготовлене за шаблоном, не завжди виявляється досить ефективним для всіх, оскільки воно не враховує всі індивідуальні особливості стопи. Індивідуальні ортопедичні устілки виготовляються у відповідності з анатомічною будовою вашої стопи, наявними деформаціями, типами захворювань і їх вираженості.
 

Чим хороші індивідуальні ортопедичні устілки?

Дані вироби виготовляються на спеціальному обладнанні під конкретного користувача, що дає можливість враховувати всі важливі нюанси. Індивідуальні ортопедичні устілки не продаються в готовому вигляді в ортопедичному салоні або спеціалізованому магазині, а робляться тільки по вашій нозі. Є багато технологій виготовлення відбитка стопи. Один з методів, це зняття плантограммы, яка робиться за допомогою спеціального приладу плантоскопа, на який ставляться ноги. На підставі її визначаються проблемні зони і фахівець бачить в яких місцях стопи потрібна підтримка і корекція. Завдяки індивідуальним ортопедичним стелькам усувається біль у стопах, суглобах, хребті. Вони необхідні при різних захворюваннях опорно-рухового апарату, а також для попередження травмування. Певний рельєф, який мають такі вироби, виготовлені на замовлення, надає ефективну лікувальну дію. Але ці вироби застосовуються не тільки для лікування, а й для профілактики плоскостопості та попередження багатьох інших захворювань хребта, колінних і кульшових суглобів. До них відносяться, сколіоз, остеохондроз, коксоартроз, сакроиелит і т. д.
 

Показання до застосування індивідуальних ортопедичних устілок

 
Як вже було сказано вище, індивідуальні устілки застосовують як кращого засобу профілактики, а основними показаннями до їх застосування є:Кому і навіщо потрібні індивідуальні ортопедичні устілки?, зображення - 1
всі види плоскостопості (поздовжнє, поперечне, комбіноване);
шишки на стопах hallux valgus (вальгусне відхилення великого пальця стопи);
вкорочення кінцівок (абсолютна або часткове);
сутулість і інші порушення постави;
ревматоїдная стопа;
остеоартроз суглобів;
діабетична стопа;
ожиріння;
відновлення після травм нижніх кінцівок;
болі в ногах, спині;
варикозне розширення вен;
вагітність та післяпологовий період.
 
Важливо пам'ятати, що вилікувати плоскостопість можна тільки у дітей, а у дорослих можливе лише призупинити цей процес, а також попередити подальший розвиток захворювання і зменшити наслідки. З цієї причини замовити індивідуальні ортопедичні устілки і почати їх застосування важливо своєчасно.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)