Огляд ортопедичних устілок Foot Care
Огляд ортопедичних устілок Foot Care
Склепіння стопи є природними амортизаторами, приймають на себе весь удар, який припадає при ходьбі на опорно-руховий апарат. Оскільки при плоскостопості фізіологічні склепіння ущільнюються, роль такого амортизатора відводиться тазостегновим і колінним суглобам, а також хребта, що призводить до їх швидкого зношування. Результатом чого стають: сколіоз, остеохондроз, артроз і т. д. Тому для тих, хто піклується про здоров'я своїх дітей, необхідно усвідомлювати, наскільки важлива профілактика плоскостопості. І однією з найважливіших її складових є носіння дитячих ортопедичних устілок. А коли справа стосується різних патологій на стопі, то почати застосовувати устілки необхідно негайно, як тільки захворювання виявлено. Одним з лідерів на ринку є продукція Foot Care (Україна). Познайомимося ближче з виробами цього бренду, ортопедичні устілки в Києві, в наших салонах.

Особливості ортопедичних устілок Foot Care

Основні переваги, якими володіють ортопедичні устілки Foot Care, як для дорослих, так і для дітей – це ефективність застосування, висока якість, комфорт при носінні, надійність і довговічність. Всім відомо, наскільки гарні вироби, виконані з натуральних «дихаючих» матеріалів, зокрема шкіри. Тому даний виробник подбав про здоров'я своїх споживачів, і для виготовлення устілок воліє використовувати саме високоякісну шкіру. Крім цього, правильні устілки не повинні заважати руху стопи, зобов'язані бути максимально пружними, виконувати функцію амортизатора при миттєвої навантаженні, будь то ходьба або біг. Устілки Foot Care на 100% відповідає цій вимозі. Вони дозволяють рівномірно розподілити навантаження на суглоби ніг, і забезпечують стопі фізіологічно правильне положення, не допускаючи зміщення ні всередину, ні назовні.
 

Устілки Foot Care для підтримки поперечного і подовжнього зводів

 
Устілки-супінатори для дорослих Foot Care, виконані з натуральної шкіри, призначені для підтримки поздовжнього, а також поперечного склепінь стопи. В матеріалі є спеціальна перфорація (мікроотвори), які сприяють циркуляції повітря і дозволяють стопах нормально «дихати», а значить уникнути надмірної пітливості. З зовнішньої сторони в передній частині устілки (під пальцями) є спеціальна антибактеріальна підкладка з активованим вугіллям, яка миттєво вбирає вологу, усуває неприємний запах і забезпечує гігієну ніг. Під поперечним зведенням передбачено спеціальне піднесення – підтримка для анатомічно правильного положення. Пластиковий супінатор для поздовжнього склепіння піднімає зону перекату і забезпечує правильне рівномірний розподіл навантаження по всій поверхні стопи. В області п'яти зроблено заглиблення, в якому є спеціальна амортизуюча подушечка, що попереджає виникнення п'яткової шпори.
 
Огляд ортопедичних устілок Foot Care, зображення - 1

Дитячі устілки Foot Care для підтримки поздовжнього склепіння

 
Ортопеди рекомендують застосовувати дитячі устілки Foot Care для корекції вже наявних деформацій стопи, а також для попередження їх виникнення. Вони не доставляють дитині ні найменшого дискомфорту при ходьбі, оскільки устілки тонкі, займають мінімум місця і не відчутні у взутті. Ці вироби виконані з високоякісної м'якої перфорованої шкіри, не допускає дебати і забезпечує нормальний доступ повітря. Пластиковий супінатор допомагає рівномірно розподіляти навантаження і значно зменшувати втому при ходьбі, а головне перешкоджає виникненню поздовжнього плоскостопості, а при вже наявних захворюваннях, служить в якості допоміжного лікарського засобу. Амортизуюча подушечка під п'ятою пом'якшать ударні навантаження при ходьбі, бігу, стрибках.
Де купити ортопедичні устілки? Відповідь однозначна – тільки в спеціалізованих ортопедичних салонах або магазинах і лише в цьому випадку ви зможете бути впевнені в придбанні якісного та ефективного вироби.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)