Види Глюкометрів

Глюкометр — прилад для вимірювання рівня глюкози в органічних рідинах (кров, ліквор тощо). Глюкометри використовуються для діагностики стану вуглеводного обміну у осіб, які страждають на цукровий діабет.
Класифікація за принципом дії - глюкометри діляться на фотометричні та електрохімічні.Види Глюкометрів, зображення - 1

Фотометричні глюкометри - визначають зміну забарвлення тест-зони, що виникає в результаті реакції глюкози зі спеціальними речовинами, нанесеними на смужку. Це так звані «прилади першого покоління», технологія яких вже застаріла. Зазначимо, що такі прилади калібровані по цільної капілярної крові.

Електрохімічні - вимірюють показники глікемії у відповідності з величиною струму, що з'являється при реакції Види Глюкометрів, зображення - 1глюкози крові зі спеціальними речовинами в тест-смужці (амперометрия). Ці прилади відносяться вже до наступного покоління, технологія яких дозволяє мінімізувати вплив зовнішніх факторів на результат і отримати більш точні свідчення, особливо з плином часу. Більшість цих приладів має калібрування за плазмі. Слід зазначити, що в Росії більшість стаціонарних апаратів медичних установах оцінюють рівень глюкози периферичної крові. Існує й інший електрохімічний спосіб - кулонометрія. Він полягає у вимірюванні загального заряду електронів, що виділяються в тому ж процесі. Його перевагою є необхідність у дуже малій кількості крові.
В нашому магазині ми пропонуємо ряд моделей володіють компактністю, простотою використання і доступною ціною, що поєднуються з високою точністю і надійністю.

Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)