Туалетний стілець: який вибрати?
Туалетний стілець: який вибрати?
Для літніх людей або тих, хто має обмежені фізичні можливості, яким не під силу самостійно дійти до туалету і провести санітарно-гігієнічні процедури помічником стане туалетний стілець. Даний тип виробів можна застосовувати в домашніх, а також стаціонарних умовах. Туалетне крісло виготовляють з високоякісних, а головне міцних матеріалів, що забезпечує максимальний комфорт і надійність при їх експлуатації.
 

Типи туалетних стільців

Між собою туалетні стільці розрізняються своїми конструктивними особливостями, матеріалом, можливостями різних регулювань, і т. д. Всі ці фактори впливають на вартість виробів. Стільці-туалети бувають стаціонарними і складними. Як правило, вартість перших декілька нижче, і вони частіше застосовуються в лікувальних установах. Складні моделі набагато зручніше в зберіганні і транспортуванні, тому їх в основному купують для домашнього використання. Наявність знімної кришки, дозволяє перетворити стілець-унітаз у звичайне сидіння. Дуже важливо перед покупкою уточнити, яку навантаження здатна витримати конструкція. Вона може бути від 90 до 150 кг, в залежності від моделі. Чим більш стілець, тим він зручніше в застосуванні.
 

Що важливо знати при виборі стілець-туалет

 
Одним з найважливіших аспектів, на які обов'язково варто звернути увагу, це надійність несучої конструкції бази. Багато хто віддає перевагу моделям на колесах, наприклад OSD-RB-2107DW, що дозволяє переміщати стілець туалет разом з користувачем усередині приміщень. Особливим зручністю є наявність відкидних підлокітників, таких як в моделях OSD-RB-2107D і OSD-RB-2107DW. Це значна перевага, у випадку, коли користувач не в змозі самостійно встати зі стільця-туалету, оскільки, відкинувши ручки, асистент зможе допомогти хворому.Туалетний стілець: який вибрати?, зображення - 1 Зверніть увагу і на те, щоб поручні конструкції були покриті м'яким матеріалом. Дуже важливо, що туалетні стільці можна регулювати по висоті, що дозволяє підлаштувати їх у залежність від зростання користувача. Також слід зазначити, що є моделі, призначені не тільки для туалету, а й для душу, так звані трансформери.
 

Що таке стілець туалет для душу?

 
Хотілося б відзначити крісло для туалету і душу OSD "Wave". Його особливістю є можливість одним рухом перебудувати стілець-туалет в крісло-каталку або ж стільчик для душової. У ньому є знімна спинка, відкидні швидкознімні підніжки, регульовані по висоті і куту нахилу, а також відкидні підлокітники і колеса з двома гальмами. Також популярністю користуються моделі OSD-JBS 367A (Італія), FS 692 (Тайвань) і коляска для туалету, душа OSD Swinger (Італія). Всі елементи таких конструкцій виготовляються з легких сплавів, не схильних до корозії, а м'які елементи не бояться вологи. Процес складання не вимагає від людини особливих фізичних витрат і часу.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)