Дитячі милиці: які вибрати?
Дитячі милиці: які вибрати?
Звичайно, вибір милиць для дитини не можна назвати приємним процесом, але, на жаль, це не рідкість. Діти активні і непосидючі, тому, часом, серйозних травм і переломів уникнути не вдається. До підбору милиць слід поставитися дуже серйозно, особливо коли справа стосується дитини. Адже невдала модель може призвести до неприємних наслідків. Це можуть бути натертості, защемлення нервів, запалення плечового суглоба, або ураження кісткової м'язової тканини, а занадто низькі милиці не дозволять розподілити навантаження належним чином.
 

Вибір дитячих пахвових милиць

Якщо немає можливості приїхати в магазин разом з дитиною, то милиці пахвові можна підібрати за формулою: зріст мінус 40 див. Однак індивідуальні фізіологічні особливості не завжди роблять цю формулу точною. Тому краще всього вибирати (регулювати) дитячі милиці наступним чином:
• Треба встати прямо, спершись на здорову ногу, розслабити плечі, руки вздовж тіла;
• Поставити милицю поруч, не далі ніж на 10-15 см (відстань залежить від ширини стегон);
• Верхня частина клинка (валик) повинна бути нижче пахвової западини. Це відстань в ідеалі має становити близько 4 см;
• Коли висота милиці обрана, потрібно відрегулювати висоту рукоятки. Для цього треба опустити руку, а висота рукоятки повинна виявитися на рівні зап'ястя;
• Необхідно зробити кілька кроків, якщо є дискомфортні відчуття в районі пахв, то, швидше за все, милиця занадто довгий. У разі якщо навантаження на руки виявляється більше, ніж на плечі - милиця надто короткий.
 
В асортименті є дитячі пахові милиці, дерев'яні і металеві. Перші, хоч і дешевше, але менш зручні і не настільки міцні, як металеві. Вироби з металу дуже легкі, надійні, їх дуже просто підстроїти під індивідуальні параметри дитини, тому більшість батьків віддають перевагу саме цього варіанту. Якщо дитячі милиці не мають спеціальних м'яких насадок для руки і пахвовій області, варто подбати про їх придбанні, щоб уникнути можливого натирання.
 

Поради щодо вибору дитячих подлокотных милицьДитячі милиці: які вибрати?, зображення - 1

 
Якщо лікар дозволив дитині частково наступати на хвору ногу, то сміливо можна зупинити свій вибір на подлокотных милицях. Завдяки їм, пересуватися буде набагато зручніше, оскільки в них опора буде на кисть і ліктьовий суглоб.
 

Основні правила, якими слід керуватися при виборі:

 
• Поставити милицю таким чином, щоб його наконечник знаходився в 15 – 20 см. від стопи;
• Лікоть повинен бути зігнутий так, щоб кут становив 15-20 градусів, таким чином, навантаження буде розподілятися оптимально;
• Якщо милиці мають подвійне регулювання, як в моделі Ossenberg 241 DSK (Німеччина), відстань від манжети до ліктя має бути 4, 5-5 см (якщо зріст дитини менше 150 см) або 5-7 см (при зростанні около170 см);
• Слід випрямити й опустити руки - лінія згину зап'ястя повинна збігатися з верхнім краєм рукояті;
Пам'ятайте, що якщо після деякого часу дитина почне скаржитися, що він відчуває неприємні відчуття при ходьбі на милицях, то, можливо, вони неправильно відрегульовані – спробуйте змінити висоту.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)