Види милиць
Види милиць
Часто після отриманих травм або перенесених операцій виникає необхідність у додатковому опорі при ходьбі і тут постає питання – де купити милиці, а також, якій моделі надати перевагу?
Милиці дозволяють зняти значну частину навантаження з хворої кінцівки завдяки перенесенню маси тіла на верхню частину тулуба і руки. Існують два основних типи милиць – пахвові і подлокотные. У цих виробів є свої переваги і недоліки, тому в кожному конкретному випадку до вибору варто підходити індивідуально. При покупці слід звернути увагу на такі параметри, як розмір, вага, можливість регулювань і т. д.
 

Милиці пахвові

Дані вироби стануть хорошим рішенням для літніх людей, а також тих, хто має надлишкову вагу або слабкі руки. У таких опорах при пересуванні основний наголос переноситься на плечі. Саме милиці пахвові показано тим пацієнтам, які перенесли серйозні травми, операції і не можуть навіть частково спиратися на хвору ногу. У продажу є дерев'яні та металеві моделі. Перші коштують дешевше, але вони не дуже зручні в застосуванні, і не настільки надійні, як металеві аналоги. Що стосується милиць, виконаних з металу, то вони дуже зручні, легше регулюються по висоті, мають надійністю і невеликою вагою. При купівлі пахвових милиць слід звернути увагу на наявність м'яких насадок на рукоятках і під пахвами, завдяки яким ці області не натираються, а також не виникає дискомфорт при ходьбі. Однак не слід тривалий час користуватися пахвовими милицями, оскільки це може викликати порушення в районі плечового суглоба. Вельми затребуваними серед користувачів є милиці таких виробників як Nova (Тайвань) і Шанс/Норма-Трейд " (Україна), що володіють найкращим співвідношенням ціни і якості.Види милиць, зображення - 1
 

Подлокотные милиці

 
З допомогою подлокотных милиць користувач може пересуватися набагато мобільніші, ніж з пахвовими, оскільки основна опора припадає на ліктьовий суглоб і руку. Серед моделей подлокотных милиць вигідно виділяються вироби німецької компанії Ossenberg. Вони відрізняються прекрасною якістю, міцністю, можливістю простий регулювання по висоті. Великою популярністю користується модель із зручними м'якими гумовими ручками Ossenberg 220 DSK «Klassiker Soft». Якщо людина припускає, що милиці потрібні йому на тривалий період, то дуже хорошим помічником може стати подлокотные милиці з анатомічними ручками, тобто орієнтованими на ліву та праву руку. Є також посилені моделі для людей з великою масою тіла. Для дітей у продажу є спеціальні подлокотные вироби Ossenberg 241 DSK. Ці полегшені опори з подвійним регулюванням, у яких можна змінювати відстань від підлоги до рукоятки і від рукоятки до підлокітника. Таким чином, є можливість ідеально підлаштувати милиці під ріст дитини.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)