Види інвалідних колясок
Види інвалідних колясок
Сьогодні на ринку існує безліч інвалідних колясок. Вони відрізняються один від одного типом приводу, технічними можливостями, набором наявних функцій, дизайном і, звичайно, вартістю. Існує кілька основних типів інвалідних колясок. Поговоримо про них докладніше.
 

Кімнатні коляски

Такі вироби призначені тільки для використання всередині приміщень. Як правило, вони не відрізняються великим набором функцій і налаштувань. При виборі такої коляски слід звернути увагу на загальний розмір конструкції, оскільки вона повинна проходити в дверні прорізи.
 

Універсальні коляски

 
Ці інвалідні коляски можна назвати найбільш затребуваними. Їх можна використовувати в приміщеннях і на вулиці. Вони володіють ідеальним співвідношенням ціни, якості та функціональності. Такий тип колясок підходить для людей із середнім рівнем активності. Вони володіють можливістю різних регулювань, забезпечують надійність і високий рівень комфорту.
 

Активні коляски

 
Дані коляски стануть оптимальним варіантом для людей бажаючих вести активний спосіб життя, займатися спортом і т. д. Такі моделі поєднують в собі простоту управління, маневреність, легкість, комфорт і надійність. Оскільки, часом, такі візки повинні протистояти великим, навіть екстремальних навантажень, то для їх виробництва застосовують надміцні, але легкі матеріалу, такі як алюміній і титан.
 

Багатофункціональні коляски

 
Основними перевагами даних колясок є можливість різних регулювань, здатність підлаштовуватися під індивідуальні потреби та настройки користувача. Вони мають функції кута підйому підніжок, відкидання спинки, що дозволяє в деяких моделях навіть спати. Іноді коляски додатково комплектуються фіксаторами ніг, рук і голови.
 
 

Электрокаляски

 
Коляски з електричним приводом працюють від акумуляторних батарей. Вони здатні пройти на одній зарядці від 10 до 40 км, розвивати швидкість до 10 км/год. Управління відбувається за допомогою пульта управління або джойстика, вбудованого в підлокітник. Існують навіть моделі з вертикализатором, завдяки якому можна піднятися у вертикальне положення. Електроколяски дозволяють набагато швидше пересуватися без докладання зусиль з боку користувача.Види інвалідних колясок, зображення - 1
 

Посилені коляски (для повних людей)

 
Ці посилені конструкції мають подвійний стійкої рамою. Спинка і сидіння виготовляють з матеріалів підвищеної міцності. Такі коляски здатні витримати навантаження до 160 кг, а ширина сидіння 50 див. і більше. Посилюючи такі коляски, фахівці не стали обтяжувати їх, тому для їх виготовлення застосовують міцні, але легкі матеріали – авіаційний алюміній або сталь.
 

Дитячі інвалідні коляски

 
Як правило, інвалідні коляски для дітей обладнано п'ятиточковими ременями безпеки, що дозволяють надійно зафіксувати тіло дитини в кріслі. На відміну від колясок для дорослих ці моделі мають меншу вагу, компактні розміри і можливості регулювати параметри конструкції по мірі дорослішання малюка.
Якщо ви задаєтеся питанням - де купити інвалідні візки? – однозначну відповідь, тільки в спеціалізованих магазинах або салонах, де на кожний виріб є сертифікати якості і видається відповідна гарантія.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)