Огляд інгаляторів небулайзерів Little Doctor
Огляд інгаляторів небулайзерів Little Doctor
Інгаляційний спосіб введення лікарських препаратів при різних простудних, вірусних, хронічних захворюваннях горла, носа, бронхів і легень є найбільш ефективним. Для цих цілей застосовуються спеціальні прилади – інгалятори (небулайзери). Сьогодні величезною популярністю користуються вироби компанії Little Doctor. Це пояснюється їх високою якістю, при цьому прийнятною ціною, оригінальним дизайном, що важливо, коли інгаляції проводять дітям – яскраві малюнки і оригінальні форми приладів перетворять нудну процедуру в захоплюючу гру. За принципом роботи інгалятори робитись на: компресорні, ультразвукові і мембранні.
 

Компресорні інгалятори

Дані небулайзери є універсальними, іншими словами в них можуть застосовуватися будь-які лікарські препарати. Під впливом потужної струменя повітря відбувається формування аерозольного хмари. Такі прилади надійні, а в разі необхідності, розпилюючі камери і маски можна замінити – завжди є у продажу і коштують недорого. До недоліків можна віднести лише те, що при роботі вони створюють шум і важать більше, ніж інші інгалятори, оскільки компресор розрахований, в основному, на подачу великого потоку повітря. Але у продажу є і невеликі моделі, такі як інгалятор Little Doctor LD-212C. До переваг всіх небулайзерів Little Doctor слід віднести наявність в комплекті спеціальних розпилювачів (отбойничков), призначених окремо для нижніх і верхніх дихальних шляхів, а також універсального розпилювача. Якщо вам необхідний інгалятор для дитини, то можна зупинити свій вибір на моделі з дитячим малюнком Little Doctor LD-212C або небулайзер Little Doctor LD-211C – особливо до душі доведеться малюкам його оригінальна форма – у вигляді валізки.
 

Ультразвукові інгалятори

 
В даних приладах, під впливом ультразвуку, лікарські препарати перетворюються в холодний пар. Мінімальний розмір частинок дозволяє ліків проникати глибоко в бронхи. До переваг цих інгаляторів відноситься їх безшумна робота, що дає можливість проводити процедуру, навіть коли дитина спить. Недоліком таких приладів є неможливість застосовувати багато препарати, наприклад, гормональні, стероїди, різні суспензії і антибіотики. Як правило, для інгаляцій використовують мінеральну воду без газу. Серед ультразвукових інгаляторів відмінно зарекомендував себе Little Doctor LD-250U. Огляд інгаляторів небулайзерів Little Doctor, зображення - 1
 

Мембранні інгалятори (ультразвукові з Меш-технологією)

 
Говорячи про прилади з Меш-технологією, можна сміливо сказати, що вони втілили всі найкращі якості ультразвукових і компресорних небулайзерів, а за деякими параметрами значно перевершили їх. У них можна застосовувати широкий спектр препаратів, при цьому вони абсолютно безшумні, маленькі і легкі. Такий апарат легко поміститься навіть в жіночій сумочці. Вони споживають мало електроенергії, а в такій моделі як Little Doctor LD-207U прилад може працювати на 2 елементах живлення (звичайних АА батарейках). Таким чином, його можна використовувати в дорозі будь-яких умовах, що дуже важливо, наприклад, для астматиків. Його вартість трохи вище, ніж у компресорних або ультразвукових, а також слід пам'ятати, що у них дуже ніжна сітка, через яку і "розтирається" розчин. Вона вимагає ретельного догляду, а недотримання правил промивання, просушування і т. д. може вивести прилад із ладу.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)