Кому потрібні масажери для ніг?
Кому потрібні масажери для ніг?
Сучасний темп життя змушує людину багато часу проводити на ногах, часом долаючи великі відстані, а якщо при цьому він носить незручне взуття, то на стопи лягає колосальне навантаження. Такі наслідки, як біль і важкість у ногах в кінці дня, на жаль, досить часте явище. Спеціалізовані салони надають послуги масажу, але не у всіх є фінансові можливості, регулярно вдаватися до допомоги професіонала, так і просто часто немає на це часу. Однак вихід є – це масажер для ніг. Ці унікальні прилади позбавляють від болю і тяжкості в нижніх кінцівках, а також підвищують імунітет завдяки точковому впливу на рефлекторні точки. Крім цього вони відновлюють тонус м'язів, усувають набряки, що благотворно впливає на загальне самопочуття та стан здоров'я.
 

Показання до застосування масажерів для ніг

Такі прилади потрібні людям, чий рід занять вимагає постійної напруги ніг. Це може бути стояча робота (продавці, перукарі, лектори, кухарі тощо), так і сидяча (програмісти, бухгалтери, економісти). Крім того масажери необхідні тим, кому доводиться багато ходити, наприклад ріелторам, торговим представникам, страховикам, і т. д. Лікарі рекомендують їх для пацієнтів, які страждають від варикозу, мають судинні зірочки, які перенесли травми та інші проблеми з ногами, вагітним, спортсменам, а також людям з великою вагою, що створює додаткове навантаження на нижні кінцівки. Особливо часто набряки і важкість у ногах відчуваються в літньому віці, а з цим здатні ефективно впоратися сучасні масажери.
 

Види масажерів

 
Прилади бувають двох видів: ручні та автоматичні. Ручні роликові масажери забезпечені спеціальними коліщатками, що масажують ступні, коли користувач вручну проводить пристроєм за своїм ногам. Автоматичні – складні по своєму пристрою, а також технічними параметрами прилади, здатні виконувати роликовий, компресійний, вібромасаж. Компресійна вплив забезпечується спеціальними повітряними подушками (як правило, від 5 до 12 штук). Найбільш поширеними є роликові моделі. Кому потрібні масажери для ніг?, зображення - 1Такі вібромасажери складаються з вібруючою платформи, роликів, і особливих елементів, які масажують пальці. В інфрачервоних массажерах нагрівальний ефект дозволяє розслабити м'язи, зробити шкіру більш м'якою і еластичною, а також повертає рухливість суглобів. Таке інфрачервоне випромінювання глибоко прогріває стопи, таким чином, підвищуючи ефективність масажного впливу.
 

Як вибрати масажер для ніг

 
Для початку, слід визначитися, яке масажне пристрій вам необхідно: електромасажер, гидромассажер, вібромасажер або механічна модель. Далі зверніть увагу на те, які є функції і програми. Якісні моделі, як правило, володіють функціями інтенсивного погладжування, розтирання, а також розминки ніг, простий вібрації. Дізнайтеся про наявність насадок і аплікаторів, які забезпечують потрібний рівень релаксу. Масажер для ніг купити краще від відомого виробника, а також переконайтеся в тому, що у вашому місті є сервісний центр, де в разі необхідності можна буде зробити ремонт. Слід уникати занадто дешевих моделей, оскільки, як показує практика, такі товари виявляються низької якості.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)