Велотренажер для дітей - як вибрати?
Велотренажер для дітей - як вибрати?
Всі знають, як важливо з ранніх років привчати малюка до занять спортом. Але змусити дитину робити ранкову зарядку або виходити на пробіжку не завжди просто. Тут і прийде на допомогу велотренажер для дітей. Вашому чаду напевно сподобається крутити педалі, змагаючись з батьками або самим собою. Користі від таких занять дуже багато. Назвемо основні ефекти, які дають заняття на велотренажері.
 

Чим гарний велотренажер для дітей

• Добре тренує м'язи ніг, покращує рухливість суглобів, а також міцність зв'язок і їх стійкість до травм;
• Сприяє розвитку дихальної і серцево-судинної системи, це стане прекрасною профілактикою багатьох захворювань, а також тренує витривалість організму;
• Спалюються калорії;
• Поліпшується фігура;
• На відміну від бігової доріжки, він дбайливіше ставиться до гомілковостопним, колінним суглобам і не піддає їх ударному навантаженні;
• Психологічне розвантаження – відчуття швидкості, гонки дозволяє зняти стрес.
 

Що треба враховувати при виборі тренажера для дітей?Велотренажер для дітей - як вибрати?, зображення - 1

 
Щоб велотренажер для дитини був дійсно корисним, треба перевірити наскільки він підходить йому за вагою та габаритами. Для самих маленьких підійде міні-велотренажер, на якому можна регулювати сидіння і налаштовувати навантаження. Також обов'язково слід звернути увагу на безпеку пристрою. На тренажері не повинно бути гострих кутів і деталей, сидіння повинне бути м'яким, а кермо обтягнутий м'яким матеріалом. Крім того, перевірте, чи добре закріплені педалі. Вибирайте модель, що має гарний інформативний екран. Багато хто, навіть не самі дорогі тренажери, мають вбудовані програми ігор, що імітують реальну їзду, де потрібно то прискорювати, то сповільнювати хід. Не менш важливо, ніж безпека, це гарний дизайн, оскільки це є чудовою мотивацією до занять. Вибирайте модель разом з малюком, щоб зовнішній вигляд тренажеру припав йому до смаку. Пристрої для малюків спроектовані таким чином, що займають мінімум місця в кімнаті і розраховані на дитячий організм. Крім того, такі велотренажери передбачають тренувальні програми з невеликими навантаженнями, а також постійними паузами під час занять. Якщо є можливість, в магазині посадіть дитину на тренажер і хай він сам спробує кілька хвилин покрутити педалі. Зверніть увагу на виробника, краще брати виріб вже добре зарекомендував себе бренду (якщо дозволяють кошти). Дізнайтеся, який максимальна вага може витримувати тренажер. Порівнюючи різні за вартістю моделі, запитайте у консультанта, чим саме викликана різниця в ціні (можливо, є якісь додаткові функції).
Привчивши свого малюка до занять на велотренажері, ви закладете хороший фундамент для його повноцінного розвитку та здорового способу життя.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)