Аплікатор Ляпко проти болю в спині
Аплікатор Ляпко проти болю в спині
Однією з найбільш поширених скарг пацієнтів у загальномедичній практиці є болі в спині і попереку. Існує безліч причин призводять до таких неприємних наслідків, деякі з них - вроджені (спина біфідо), інші - формуються з віком, такі як спондильоз, остеохондроз, остеопороз, спондилоартроз тощо Але, все ж, основними винуватцями болів в спині у працездатного населення є однотипні фізичні навантаженнями і травми хребта. В якості профілактики і додаткового оздоровчого кошти для зняття гострого болю в спині найбільш ефективним є використання Аплікаторів Ляпко.
 

Принцип дії аплікатора Ляпко

Виріб впливає на шкірні рецептори, рефлекторні зони і певні точки, викликаючи адекватні реакції організму. Таким чином, в роботу включається імунна система, даючи додаткові сили організму для успішної боротьби з хворобою. Голки аплікатора, стикаючись зі шкірою, стимулюють викид внутрішніх ліків, включаючи в роботу «внутрішнього лікаря». Лікування аплікатором Ляпко (валик, килимок і ін.) Полягає в дозованому подразненні певних ділянок шкіри, що викликає поліпшення притоку крові до певної зоні і зменшення спастичного стану м'язів (зменшення болів). Силу впливу можна регулювати ступенем притиснення аплікатора до оброблюваної зоні. Коли відбувається вплив аплікатором вздовж хребта - зменшується спазм м'язів, розташованих уздовж хребта, що призводить до зникнення скутості в конкретних зонах. Крім того зменшується здавлювання нервів, розташованих перпендикулярно м'язам, відновлюється потік нервових імпульсів до периферичних органів, а також від органів в центральну нервову систему. Відбувається оптимальна регуляція роботи органів.
 

Як застосовувати аплікатор Ляпко Аплікатор Ляпко проти болю в спині, зображення - 1

 
Якщо необхідно вплинути на велику поверхню - спину, то найкращий ефект буде досягнутий, якщо лягти на килимок Ляпко. Коли виникають неврологічні симптоми остеохондрозу хребта, то можна лягти спиною на аплікатори, розташувавши їх уздовж всього хребта. Якщо шкіра не гіперчутлива, то вироби можна розташувати по всій площі спини, шиї, попереку і тазу. При хронічних радикулітах припускають лікування, протягом декількох місяців (3 курсу, роблячи перерви на 1-2 тижні).
На ділянці болю, оніміння і, прилеглих до них, зон можна додатково впливати за допомогою валика Ляпко і носити в точках максимальної болю маленькі аплікатори.
Коли є неврологічні симптоми остеохондрозу хребта, то найбільш ефективним стане комплексне лікування. Іншими словами, аплікацію зазначених точок і зон слід поєднувати із застосуванням кремів і впливу за допомогою масажера «Фараон». Завершувати сеанси рекомендують аплікацією стоп (протягом 5-10 хвилин), застосовуючи устілки Ляпко.
Для профілактики, а також при хронічному перебігу остеохондрозу попереково-грудного і попереково-крижового відділів хребта ефективним буде носіння апплікаторних поясів і маленьких аплікаторів в місцях найбільших болів (сідничний нерв, поперек).
Аплікатор Ляпко - застосування Багатоголковий терапії ефективно в комплексі з різними видами фізіотерапевтичного лікування.
 
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)