Користь ортопедичного крісла для дитини
Користь ортопедичного крісла для дитини
Такі захворювання, як викривлення хребта, сутулість та інші проблеми зі спиною, як правило, починаються тоді, коли діти починають ходити в школу. На жаль, шкільні парти ніяк не сприяють формуванню правильної постави. Проводячи в неправильному положенні багато годин, ще незміцніла дитяча спина отримує нехарактерні для неї навантаження і, як наслідок, різні захворювання хребта. Вихід з такої ситуації один – це ортопедичні крісла для школярів. Вони настільки комфортні, що навіть непосидюча дитина буде сидіти на ньому із задоволенням і не тільки робити уроки, а й слухати музику або дивитися телевізор.
 

У чому різниця між звичайним і ортопедичним кріслом

Однією з провідних компаній на ринку, що займаються виробництвом ортопедичних крісел, є Kulik System. Фахівці розробили вироби з унікальною ергономічну конструкцію, яка в точності повторює природні анатомічні особливості тіла. Це дозволяє без самоконтролю коригувати правильність постави. А адже, як відомо, хвороба легше попередити, ніж потім лікувати її. Ці крісла мають, якщо можна так висловитися, інтелектуальними особливостями. Завдяки особливій специфіку конструкції, крісло повертає тілу природне комфортне положення, таким чином, змушуючи хребет ненав'язливо правильно розподіляти навантаження. При виробництві таких виробів враховується багаторічний досвід професійної медицини, а крім того проводиться ряд експериментів і аналітичних досліджень. В результаті цього виходить продукт нової генерації, метою якого є поліпшення стану здоров'я і максимальний комфорт.
 

Особливості ортопедичних крісел для дітейКористь ортопедичного крісла для дитини, зображення - 1

 
Турбуючись про здоров'я, а також безпеки юних клієнтів, фахівці приділяють особливу увагу питанням практичності, міцності, і екологічності матеріалів і комплектуючих, що використовуються для виготовлення крісел. Крім того, вони поєднують високу якість і гарний дизайн. Ортопедичне крісло дитяче подарує вашій дитині не тільки здоров'я, а й масу позитивних емоцій. До достоїнств таких виробів можна віднести спеціальну систему корекції і підтримки грудного відділу хребта. Вона дозволяє зберегти правильну поставу при сидінні без самоконтролю. Грудна клітина розкривається, а це означає, що серце, легені, головний мозок отримають необхідну кількість кисню, життєво важливі органи будуть функціонувати нормально. Ефективна підтримка попереку розвантажує і розслабляє диски. Особливе схвалення у ортопедів викликає система, що знижує навантаження на хребет, завдяки якій виявляється захист від м'язової напруги, травматичної завантаженості міжхребцевих дисків, статичних мікротравм і втоми при тривалому сидінні. Все це надає прекрасну можливість корекції фігури і вдосконалення постави.
Ортопедичні крісла для дітей можуть виконувати функції фіксації, підтримки, витягування хребта, іншими словами, працювати як своєрідний тренажер спинних м'язів. Це вдається завдяки можливості налаштування конструкції під індивідуальні параметри, а також наявності спеціальних підтримуючих елементів в зонах найбільшого навантаження.
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)