Майки чимось допоможуть?
Майки чимось допоможуть?
Для боротьби з такими неприємними проблемами як жирові відкладення, апельсинова кірка та інші недоліки шкіри, викликані целюлітом, фахівці в області косметології і текстилю розробили спеціальне коригуючий білизну. Такі вироби дозволяють добитися вельми відчутних результатів завдяки стимуляції кровообігу, обмінних процесів (виділяється зайва рідина і токсини), і зміцненню сполучних тканин в проблемних зонах. За рахунок щільного прилягання до тіла створюється моделюючий ефект і тілу надають більш стрункі обриси. Антицелюлітна білизна запобігає розтягнення шкіри при схудненні і зменшує м'язовий біль після занять спортом. Постійний мікромасаж сприяє поліпшенню стану шкіри - тіло стає більш підтягнутим. Одним з найбільш шанованих виробників, що випускають антицелюлітний трикотаж, є FarmaCell (Італія).
 

Навіщо необхідно застосовувати антицеллюлитное білизна

Трикотаж має м'яку тиск на проблемні зони, створюється лімфодренажний і коригуючий масажний ефекти, спрямовані на усунення причин, що призводять до появи целюліту. Він може виникнути в результаті порушення мікроциркуляції крові й лімфи, а також скупчення отруйних продуктів обміну клітин, жирових відкладень і токсинів. Антицелюлітні шорти для схуднення та майки з короткими або довгими рукавами рекомендуються застосовувати жінкам будь-якого віку, схильності до целюліту, а також вже мають його (незалежно від стадії). Такі вироби виготовляються зі спеціальних матеріалів, які поєднують в собі достатню компресійну навантаження і еластичність, це забезпечує постійну м'язову опрацювання, а також посилює ефект від спортивних навантажень. Антицелюлітні майки застосовуються для корекції верхньої частини тулуба і талії. Крім стягуючої ефекту, при їх регулярному застосуванні можна добитися реального зниження ваги, а також позбавлення від целюліту, завдяки постійному микромассажу облегаемых зон.
 

Переваги антицелюлітного білизни

 
· Вироби виготовляються з тканини, що має микроячеистую структуру, при русі тіла осередку переміщуються, тим самим, надаючи ефект постійного масажу;
· Щільне прилягання до тіла зменшує обсяг, розгладжує нерівності і надає фігурі стрункий вигляд;
· Підсилює ефект антицелюлітних кремів;
· Можливість тривалого застосування (у тому числі для зміцнення капілярів);
· Дозволяє знизити м'язову біль під час спортивних тренувань;
· М'яка мікрофібра пропускає повітря, залишаючи її сухою і не викликає роздратування.
 

Ефективно антицеллюлитное білизна?

Майки чимось допоможуть?, зображення - 1
 
Деякі сумніваються в тому, наскільки правдиві обіцянки про те, що такі вироби здатні скорегувати фігуру і прибрати целюліт. Але слід пам'ятати, що антицеллюлитное білизна повинна працювати в комплексі з іншими заходами, такими як правильне харчування, заняття спортом, застосуванням спеціальних кремів, масажем і т. д. Іншими словами, не можна одягнувши таку білизну цілими днями лежати на дивані і їсти все підряд, сподіваючись що антицелюлітний ефект з'явиться сам собою. Але якщо застосовувати його в якості допоміжного засобу, то результативність його використання буде досить помітна. Фахівці настійно рекомендують використовувати його на постійній основі, тобто носити під одяг. Звичайно, показник ефективності суто індивідуальний, в деяких випадках целюліт може зникнути зовсім за досить швидкий проміжок часу, а комусь необхідні значні фізичні навантаження, сувора дієта та більш тривалий час. Але, як правило, регулярне застосування такого білизни надасть свою лікувальну дію. На відміну від інших стягуючих виробів, зокрема корсетів, антицелюлітні майки не здавлюють тіло і є зручним засобом корекції фігури, а також збереження витонченого силуету. Вони підтримують м'язи грудей, живота і спини, знімаючи з них навантаження і, при цьому, стимулюючи їх корисну діяльність. А завдяки унікальній методиці безшовного виготовлення, технології "розумна осередок", гиппоаллергенным властивостями, просочення спеціальним антибактеріальним складом їх застосування є максимально комфортним і ефективним.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)