Чим зручніше компресійні панчохи, ніж колготи
Чим зручніше компресійні панчохи, ніж колготи
На ноги людину припадає величезне навантаження, оскільки саме вони підтримують вагу тіла у вертикальному положенні. Це провокує збільшення кровотоку, що в результаті підсилює тиск на стінки судин. Неправильне харчування, шкідливі чинники навколишнього середовища і багато іншого робить згубний вплив на еластичність стінок судин. Збільшення кров'яного тиску призводить до розтягнення судин, тому для попередження і лікування варикозного розширення вен застосовують спеціальний медичний трикотаж – компресійні панчохи.
 

Переваги компресійних панчіх

Компресійні панчохи забезпечують певні рівні тиску - зверху вниз. Правильно підібране виріб сприяє здавленню великих вен і зниження інтенсивності кровотоку, завдяки чому зменшується навантаження на венозні стінки. Якщо говорити про лікувальні компресійних панчохах, то такі вироби здавлюють не тільки поверхневі вени, а і більш дрібні. Кровообіг в дрібних судинах поліпшується, харчування підшкірної клітковини і шкіри нормалізується. Іншими словами досягається основна мета – зменшується можливість крові згортатися в тромби.
Часто після того, як лікар порадив купити компресійні вироби, покупець встає перед вибором, що ж краще – панчохи або колготи. Скажемо відразу – однозначної відповіді немає, у кожного з цих виробів є свої переваги і недоліки. Звичайно, холодною зимою комфортніше і тепліше буде в колготках, а влітку в панчохах. Але навіть не в погоді справа, адже ці вироби призначені не для тепла, а для профілактики і лікування. Оскільки для того, щоб вибрати модель необхідно враховувати індивідуальні параметри. Розмір виробу вибирається по таблиці і іноді буває, що у людини нога внизу худа, а під сідницями надто повна, тобто непропорційна і неможливо підібрати розмір. У такому разі жінка, купивши компресійні колготи, просто не може їх дотягнути їх доверху. А якщо взяти виріб на розмір більше, то воно не буде надавати необхідну компресію, тобто не зробить необхідний профілактичний чи лікувальний ефект. Тому найкращий вихід – це компресійні панчохи. Вони мають привабливий зовнішній вигляд і на око нітрохи не відрізняються від звичайних панчіх, а головне дуже зручні в застосуванні, а силіконова липучка не допускає сповзання.Чим зручніше компресійні панчохи, ніж колготи, зображення - 1
 

Профілактичні та лікувальні властивості компресійних панчіх

 
У профілактичних цілях вони рекомендовані людям, які мають спадкову схильність до венозної захворювань, чия робота пов'язана з тривалим стоянням на ногах (вчителі, перукарі, продавці) або навпаки, які ведуть сидячий спосіб життя. Також дані вироби затребувані в спорті (легкої атлетики, художньої гімнастики, при заняттях балетом і т. д.). Крім того, компресійні панчохи купити часто рекомендують в період вагітності. Вони створюють тиск на судини, сприяють поліпшенню кровотоку, позбавляють від застою крові, розтягування стінок судин і розривів при пологах.
У лікувальних цілях панчохи компресійні використовуються з метою зменшення діаметру вен, відновлення нормальної циркуляції крові та зниження серцевої навантаження. Їх рекомендують застосовувати в рамках лікування захворювань опорно-рухової системи: тромбоз, загальна венозна недостатність, набряки (у тому числі у вагітних), лімфедема, тромбофлебіт і т. д.
 
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)