У чому перевага напівустілок Pedag
У чому перевага напівустілок Pedag
Одним з світових лідерів по виробництву устілок є німецька компанія "Pedag". Вироби цього бренду завоювали настільки широку популярність серед користувачів завдяки високоякісним матеріалам і застосуванню сучасних технологій. Всі ортопедичні вироби для стопи забезпечують найкращу підтримку і запобігають розвиток плоскостопості. Устілки (напівустілки) "Pedag" є єдиними в світі, висока якість яких підтверджена сертифікатом TUV, виданого європейським лідером сертифікації міжнародного стандарту ISO в Німеччині. Легкі, міцні вироби, виготовлені з м'якої шкіри, забезпечують максимальну зручність при ходьбі, дарують ногам відчуття комфорту, зменшують втому, а також зберігають ноги сухими. Напівустілки зручні тим, що навіть у вузькій взуття пальці не здавлюються, а звід стопи підтримується в анатомічно правильному положенні, значно знижують навантаження на суглоби і хребет. Розглянемо деякі моделі напівустілок Педаг і розповімо про їх конструктивні особливості.
 

Устілки Viva Mini

Ці шкіряні ортопедичні напівустілки мають пластиковий каркас, а також пілот зі спіненого латексу і підп ¢ яточник. Вони підтримують поперечний, поздовжній склепіння, ідеально підходять для взуття з підборами до 4 див. Вироби рекомендовані для профілактики і при статичній плоскостопості I-II ступеня, варикозної хвороби, захворюваннях суглобів, хребта і остеохондрозі поперекового відділу. Напівустілки Viva Mini покращують кровообіг, дозволяють правильно розподілити навантаження, підвищують стійкість, знижують навантаження з гомілковостопних, колінних, тазостегнових суглобів і попереджають розвиток різних патологічних станів опорно-рухової системи.
 

Устілки De Luxe

 
Напівустілка - супінатор підтримує склепіння стопи, захищає від деформації суглоби ніг, оберігає від появи набряків і болю. Матеріал устілки не допускає розвиток бактерій, грибків, вологи та неприємного запаху. Завдяки їм знімається ударне навантаження зі всієї стопи, підтримується анатомічно правильна форма склепінь, що знижує втому навіть при тривалому стоянні і ходьбі. Напівустілки De Luxe призначають при фіксованому плоскостопості II-III ступеня, артрозах, болях і набряках. Їх можна застосовувати для будь-якого типу взуття з каблуком до 4 див.
 

Устілки Lady

У чому перевага напівустілок Pedag, зображення - 1
 
Ці напівустілки призначені для модельного взуття на підборах. На стопи вони надають комплексну дію, тобто підтримують передній відділ і зменшують ударне навантаження на плюснефаланговие суглоби. Їх призначають для профілактики, лікування поперечного плоскостопості. Вироби виконані їх натуральної шкіри, а спеціальна підкладка і клейовий фіксатор попереджають ковзання. Рекомендовані для взуття з підборами вище 7 див. Їх можна застосовувати і для закритої, і для відкритої модельного взуття.
 

Устілка Relax

 
Дані вироби застосовують для профілактики, лікування комбінованого плоскостопості I-III ступеня. Вони знижують вагові та ударні навантаження на стопу, а також хребет. Такі напівустілки відмінно підійдуть для людей з великою масою тіла, оскільки в них повністю виключена деформація навіть при надмірних навантаженнях. Ці вироби чинять легку масажну дію на стопу, покращують кровообіг і запобігають втому і не допускають розвиток патологій і деформацій стопи.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)