Навіщо потрібні напівустілки для дітей
Навіщо потрібні напівустілки для дітей
Будь-які батьки з особливим нетерпінням чекають того моменту, коли їх малюк зробить свої перші кроки, але при цьому часто не замислюються про те, що з цієї хвилини починається основне формування його стопи. Оскільки ступня є дуже складним механізмом, то якщо вона сформується не правильно, то в подальшому житті виникають досить серйозні проблеми, зокрема, болі в тазостегнових суглобах, колінах і навіть в хребті. Слід пам'ятати, що ступня формується до п'ятирічного віку. Чомусь прийнято вважати, що ортопедичні устілки для дітей необхідні лише у разі, якщо у дитини вже є певні деформації. Однак це не так, оскільки такі вироби потрібні саме для того, щоб уникнути клишоногості, плоскостопості та інших дефектів стопи.
 

Чим хороші дитячі напівустілки

Як правило, устілки дитячі роблять не на всю довжину стопи, а на три чверті, тобто вони не доходять до пальців. Але не варто думати, що це незручно, навпаки, перебуваючи на такій устілці, ніжка отримує правильний напрямок. Основне завдання такого ортопедичного виробу - сприяти правильному формуванню підйому і не дати ногам нахилятися до внутрішнього краю ступні. Крім того, напівустілки хороші тим, що пальчики малюка у взутті не будуть здавлюватися. Дуже важливо, щоб виріб було найвищої якості, а значить легким і не доставляло навіть мінімального дискомфорту. Напівустілки повинні підходити до будь-якого взуття, в тому числі і спортивної. Вони призначені не тільки для профілактики, і лікування багатьох порушень формування стопи. Ортопедичні напівустілки допомагають при ізольованому уплощении склепінь, що досить часто зустрічається у малюків від трьох до п'яти років. В даному випадку можна носити звичайне взуття, але вкладаючи в неї напівустілки.Навіщо потрібні напівустілки для дітей, зображення - 1
 

В яких випадках необхідно застосування напівустілок

 
Обов'язковим застосування ортопедичних устілок (напівустілок) є для діток, які мають вроджені порушення стопи. Крім того їх призначають тим малюкам, які перенесли операції на ніжках. Дуже багато школярі сьогодні страждають сколіозом і це теж привід застосування напівустілок. Однією з найбільш вдалих, зручних, а головне якісних і ефективних моделей дитячих напівустілок-супінаторів є Bambini, Pedag (Німеччина). Вони створюють амортизацію і дозволяють правильно розподілити навантаження, створювану масою тіла. Їх можна використовувати як в поєднанні із звичайним взуттям, так і ортопедичної, спеціального призначення. Вони застосовуються для профілактики, лікування поздовжнього плоскостопості, а також для фіксації дитячої стопи в анатомічному положенні при вальгусной деформації гомілковостопного суглоба. До особливостей таких виробів відносяться висококласні матеріали. Це натуральна шкіра, яка не допускає пітливості, амортизуючий каркас під подовжній звід, виконаний з вулканізованого латексу, внутрішній край каркаса в п'яткової області товщі зовнішнього (клиновидний коректор).
Якщо батьки вчасно подбають про здоров'я свого малюка і придбають ортопедичні напівустілки, то це допоможе попередити виникнення багатьох негативних наслідків.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)