Бандажі для пальців рук
Бандажі для пальців рук
 
З точки зору обмеження працездатності найбільш небезпечним є перелом великого пальця, але, на щастя, він зустрічається не так часто. Якщо це переломи інших пальців, то при неправильному зрощення може порушитися лише дрібна моторика. До найбільш часто трапляються травми, відноситься перелом мізинця, оскільки він розташований на краю кисті, а значить, більше за інших схильний до негативних впливів. А з фаланг найбільш часто пошкоджується нігтьова і, навіть при правильному лікуванні, велика ймовірність деформації нігтьової пластини.
 
Працездатність кисті в цілому безпосередньо залежить від функціонування пальців, і першим кроком на шляху до повного відновлення є іммобілізація ушкодженої кінцівки. При ударах, травмах міжфалангових суглобів та переломі горбистості нігтьової фаланги ефективним стане застосування шини OM-6201, Orliman (Іспанія). Ця жорстка модельована модель з додатковими кріпленнями для фіксації і м'якою підкладкою з пластазота. Завдяки виробу можна легко зафіксувати фаланги в будь-якому положенні (при відриві сухожиль і т. д.).
Для підтримки і стабілізації, а також при хворобливих відчуттях для захисту та іммобілізації зап'ястне-пястного і фалангового суглобів використовують бандаж на великий палець FP-74, Orliman (Іспанія). Його рекомендують при спортивних травмах і нестабільності. Це бандаж для руки з термопластика має зручну, дихаючу внутрішню поверхню, невелику застібку на липучці, з допомогою якої модель можна адаптувати під потрібну довжину.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)