Огляд наколінників
Огляд наколінників
Невід'ємною частиною активного повноцінного життя є нормальна рухливість опорно-рухового апарату. Однак часто трапляються такі неприємності, як розтягнення м'язів і зв'язок ноги, різні травми і операції, тому для якнайшвидшого відновлення необхідні спеціальні вироби - наколінники. Вони дозволяють зафіксувати колінний суглоб, роблять зігріваючий і легкий масажний ефект. Наколінник може стати незамінним атрибутом після хірургічного втручання та під час лікування травм колінного суглоба. Він забезпечує рівномірну підтримку, не обмежуючи при цьому руху. Його рекомендують застосовувати при захворюваннях суглоба, які викликають відчуття нестабільності, а також при дегенеративних змінах зв'язкового апарату. Серед можливих моделей даних виробів вигідно виділяються наколінники 9104 і 9107 Orliman (Іспанія). Поговоримо детальніше про кожну з цих моделей.
 

Наколінник 9104 Orliman

Це сучасна модель з закритою колінною чашечкою, а також гнучкими боковими вставками виготовлена з інноваційного матеріалу на основі 3D-в'язки, основна характеристика якої є точність розподілу компресії при тривалому застосуванні. Конструкція створює необхідну компресію на шести різних рівнях. Завдяки наколеннику з силіконовою подушечкою забезпечується надійна стабілізація в колінному суглобі, а гнучкі пластикові вставки надають додаткову бічну підтримку. Спеціальні силіконові крапельки, які є на внутрішній стороні виробу, забезпечують надійне зчеплення з шкірою. Компресійна 3D в'язка не тільки сприяє надійній фіксації, але і служить для профілактики набряків. Всі внутрішні елементи прикріплені по технології безшовного виробництва, це дозволяє запобігти роздратування шкіри. Такий міцний і практичний наколінник, завдяки застосуванню сучасних матеріалів, стане незамінним помічником для активних користувачів. Він не деформується навіть після багаторазових прань. Модель 9104 Orliman чинить помірну бічну стабілізацію, рівномірну компресію надколінка і колінного суглоба, попереджає рецидиви травм при тренуваннях і фізичних навантаженнях. Він показаний до застосування в післяопераційний період і для відновлення після травм, а також при дегенеративно-дистрофічних процесах в суглобі. До особливостей моделі відноситься трикотажна еластична і повітропроникна тканина з тривимірним плетінням.Огляд наколінників, зображення - 1
 

Наколінник 9107 Orliman

 
Дана модель з відкритою колінної чашечкою і полицентрическим шарніром виготовлена, також як і наколінник 9104 Orliman, з сучасного матеріалу на основі 3D-в'язки. Це робить виріб міцним навіть після тривалого застосування і дозволяє максимально правильно розподіляти компресію на шести різних рівнях. Висота наколенника і металеві шини забезпечують необхідну бічну стабілізацію, а поліцентричний шарнір сприяє фізіологічного згинання-розгинання в колінному суглобі. У виробі є широка подушка з техногеля, це допомагає стабільно зафіксувати колінну чашечку. Дані наколінники купити можна навіть людям з чутливою шкірою, оскільки завдяки безшовної технології вони не будуть дратувати шкіру. Вони чудово підійдуть для користувачів, що ведуть активний спосіб життя, оскільки зберігають свої початкові властивості і зовнішній вигляд після тривалого носіння і численних прань. Основними характеристиками є бічні металеві вставки, функція тільки згинання-розгинання, а також рівномірна компресія надколінка і колінного суглоба. Купити наколінники рекомендують тим, хто відновлюється після серйозних травм і операцій, має дегенеративно-дистрофічні процеси в колінному суглобі і інші патології.
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)