Бандажі, пристосування XALLUX – VALGUS
Бандажі, пристосування XALLUX – VALGUS
Вальгусна деформація першого пальця, а точніше шишки, які виростають на великих пальцях ніг, мають медичне назва – Hallux valgus. Крім того, що такі нарости не естетично виглядають, вони ще і викликають сильний дискомфорт і больові відчуття при ходьбі. Чим занедбаніший захворювання, тим більше розмір шишки на кісточці і зміщення (викривлення) великого пальця. Щоб знизити навантаження на суглоб і зменшити біль, вчені разом з ортопедами розробили спеціальний вальгусный бандаж – шину. Вона дозволяє зупинити прогресування захворювання і часто навіть вдається виправити суглоб. Завдяки такому виробу зменшується викривлення пальця, а м'язові тканини в області суглоба розширюються.
 

Види бандажів вальгусних

Такі вироби, як правило, одягають на ніч, але є й універсальні бандажі які можна носити вдома і навіть одягати взуття. Серед коригуючих пристроїв, призначених тільки для сну, вигідно виділяються моделі XALLUX – VALGUS HV-33D Orliman, (Іспанія), ValguLoc, Bauerfeind (Німеччина), SM-02 Foot Care, (Україна). Дані ортези фіксують великі пальці в правильному положенні. Їх жорстка частина виконана з пластика, тому в них можна ходити, оскільки пластик може зламатися. Найбільш комфортною є ортопедична шина-бандаж Hallufix, (Німеччина). Її можна носити, як вдень, так і вночі. Вальгусна шина проста в застосуванні, універсальний – підходить і для правої і для лівої ноги, може одягатися у взуття і підходить для ноги 33-46 розміру. Її перевагою є те, що вона має жорстку фіксацію, а значить, є дуже ефективною. До еластичних бандажам, які носяться в взуття, відносяться: Orthocare 7190 (Туреччина), XALLUX – VALGUS HV-32 Orliman (Іспанія) і SM-01 Foot Care, (Україна).
 

Принцип роботи вальгусного бандажаБандажі, пристосування XALLUX – VALGUS, зображення - 1

 
Коригуючі пристрої для пальців дозволяють фіксувати стопу в правильному положенні, рівномірно розподілити навантаження, зняти втому і біль у ногах і дають відчуття комфорту. Всі бандажі мають регулювання, завдяки чому виріб можна налаштувати у відповідності з індивідуальними параметрами користувача. При регулярному застосуванні коригуючих пристроїв істотно знижуються больові відчуття і попереджаються подальші зміщення пальців. Як показали дослідження, саме вальгусный бандаж може стати найбільш ефективним пристосуванням, що дозволяє правильно, а головне, рівномірно розподілити навантаження по всій стопі. Рекомендовано застосовувати такі вироби після оперативного втручання в реабілітаційний період. Це дозволить значно стабілізувати, відрегулювати положення пальця і закріпити отриманий ефект. Шина дозволить відмовитися від постійного і тривалого носіння взуття спеціального призначення. Завдяки їй період відновлення піде набагато швидше. Якщо почати застосовувати бандаж на ранніх стадіях, це зможе зупинити деформацію, виправити перші ознаки виражені дефекти без оперативного втручання. Якщо вчасно почати застосовувати бандаж у майбутньому це допоможе уникнути неприємних наслідків, тому зробіть перший крок і зупиніть розвиток вальгусной деформації стопи.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)