Післяпологові труси і їх призначення
Післяпологові труси і їх призначення
Якщо жінка до пологів регулярно не займалася спортом, то її рамена в період вагітності не в змозі впоратися з великим навантаженням, тому потім доводиться відновлювати тонус м'язів і шкіри. Крім спеціальних вправ в післяпологовий період рекомендується застосовувати спеціальні вироби, такі як бандаж після пологів. Традиційним варіантом є бандаж-труси (0104 Agata і 9907 Sabina Tonus Elast Латвія, Futura Mamma арт. 740 Італія, RelaxMaternity SLIM арт.5200, Італія). Їх можна використовувати в якості нижньої білизни, однак це не дуже практично, оскільки труси доведеться прати щодня, тому деякі надягають їх поверх звичайних трусиків. Вироби мають завищену талію і щільні, пружні вставки. Бандаж-труси допомагають підтримувати черевний прес, дозволяють запобігти появі розтяжок, сприяють тому, щоб м'язи повернулися у свій звичний стан.
 

Призначення післяпологових бандажів

Хоча носіння бандажів післяпологових не є обов'язковим, однак лікарі дуже рекомендують їх своїм пацієнткам. Вони покращують м'язовий тонус тканин живота і повернуть їм первісну форму, знімуть навантаження зі спини і, що важливо допоможуть внутрішніх органів жінки прийняти своє природне положення і забезпечать фіксацію ниркової області. Якщо говорити про бандажі-трусах, то вони надають сідницях привабливу форму, допомагають відновити фігуру і повернути тілу гарний вигин. Їх рекомендують носити для підтримки черевної стінки і фіксації шва після операції кесаревого розтину. Ці вироби позитивним чином впливатимуть на загальне самопочуття після пологів і сприятимуть скороченню м'язів. Вони виконані з еластичної тканини і мають підтягуючу передню вставку в області живота. Добре, якщо в бандажних-трусах є можливість регулювання утяжки живота за рахунок бічних застібок. Є моделі бандажів у вигляді штанців (Futura Mamma, Італія), які не тільки візуально зменшують живіт, роблячи його плоским, а сідниці підтягнутими, але і роблять стегна і ноги стрункими. Вони можуть бути довжиною до коліна і навіть до щиколотки. Післяпологові труси і їх призначення, зображення - 1

 

Як правильно одягати і носити бандаж

 
Післяпологові бандажі слід одягати лежачи на спині, оскільки в такій позі м'язи максимально розслаблені і простіше фіксуються в потрібному положенні. Зазвичай перші 7 днів після пологів не рекомендується носити ці вироби, але лікар може дозволити це, якщо немає ніяких протипоказань. Небажано спати в бандажах, навіть якщо це модель – трусики. Їх носять протягом дня, з перервами в 2-3 години. На кожній моделі є інструкція по її застосуванню. Зазвичай лікарі радять носити бандажі протягом 1-1,5 місяців. Однак у цьому питанні думки лікарів кардинально розходяться, одні стверджують, що застосовувати виріб слід довше, а деякі фахівці вважають, що тривале носіння не дає м'язам працювати самостійно, заважає внутрішніх органів після пологів повернутися в звичне положення природним чином і закриває кровотік. Тут все залежить від індивідуальних особливостей жінки і в кожному конкретному випадку краще прислухатися до думки вашого лікаря, оскільки він знає про те, як протікали пологи, про наявність яких-небудь проблем зі здоров'ям і зможе дати найбільш правильну пораду.
 
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)