Навіщо потрібні бандажі реберні
Навіщо потрібні бандажі реберні
Грудна клітка розташовується у верхній частині тулуба людини і разом з дванадцятьма ребрами утворює своєрідний щит, що захищає внутрішні органи від усіляких зовнішніх пошкоджень. Між собою ребра з'єднані м'язів, нервової і судинної сіткою, а в спинній частині з'єднані з хребцями. Перелом ребер може відбутися незалежно від їх зчленування. Завдяки хрящам грудна клітка може для вдиху розширюватися в обсязі. Верхні сім ребер з'єднані з грудиною кістковою тканиною, з восьмого по десяте ребро з'єднані хрящовою тканиною і тільки останні два ребра розміщуються вільно.
 

Що відбувається при переломі ребер?

Коли людина ламає одне або пару ребер – це звичайно неприємно, проте загрози для його життя не існує. Однак не можна сказати, що такі травми ніяк не позначаються на нормальному функціонуванні і життєдіяльності організму. В першу чергу виникають проблеми з диханням, а крім того є ризик пошкодження внутрішніх органів. Як показує статистика, переломи в легкій формі зустрічаються тільки в 30-40% випадків. Переломи ребер супроводжуються такими неприємними наслідками, які зачіпають легені, серцево-судинну систему і діафрагму. А при множинних переломах вже створюється безпосередня загроза для здоров'я. Якщо трапляється перелом з пошкодженням легені, то, звичайно, потрібна негайна госпіталізація, оскільки в цьому випадку вже йдеться не тільки про загрозу здоров'я, а й життя людини. В наших салонах представлені корсети бандажі для ребер.Навіщо потрібні бандажі реберні, зображення - 1

 

Коли необхідний реберний бандаж?

 

При переломах ребер, щоб уникнути можливих негативних наслідків, лікарі настійно рекомендують застосовувати корсети, бандажі. Оскільки такий спосіб, як гіпсування цій області не проводиться, так як ребрах необхідно забезпечити нормальну рухливість для повноцінного дихання, використання бандажа стане найбільш правильним рішенням. Він необхідний для того, щоб місце перелому було зафіксовано в правильному положенні, що сприятиме подальшому зрощенню кісток. Крім того, реберний бандаж часто призначають пацієнтам, які мали операції на грудній клітці. При тому, що виріб не буде перешкоджати нормальному диханню, в той же час воно дозволить запобігти зайві рухи грудної клітки. Іншими словами бандажі допомагають зняти гострий біль, а також полегшити дихання. Крім цього, ці вироби досить ефективні при міжреберних невралгіях, міалгіях і міозитах.
Бандажі виготовляють з еластичного матеріалу, а їх фіксація здійснюється за допомогою застібок "липучок", що дає можливість в точності повторити контури тіла, забезпечуючи тим самим надійну підтримку.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)