Медичні ліжка для догляду за лежачими хворими
Медичні ліжка для догляду за лежачими хворими
Щоб полегшити утримання людини з обмеженими можливостями в лікарнях і домашніх умовах, фахівці рекомендують придбати медичну ліжко. Завдяки їй забезпечується максимально комфортне положення, що сприяє поліпшенню кровообігу у людини, вимушеного тривалий час перебувати в лежачому положенні. Ці вироби відрізняються за своїм виглядом і функціональністю, тому вибирати їх слід з особливою ретельністю, звертаючи увагу на безліч особливостей і деталей. Ліжко медична повинна строго відповідати всім потребам пацієнта, і тоді вона, напевно, буде сприяти швидкій реабілітації і одужання.
 

Як вибрати медичну ліжко?

Ці вироби представляють собою технічно удосконалені конструкції, оснащені зручними механізмами управління, завдяки яким полегшується догляд за лежачими пацієнтами. Ліжко медична для хворого може мати різну кількість секцій, що дозволяє без особливих зусиль змінювати кут нахилу, а відповідно, і положення тіла. Перед покупкою крім кількості секцій, слід визначитися з рядом необхідних характеристик, таких як тип конструкції, особливість приводу, механізм управління та ін Одним з лідерів на європейському ринку з виробництва таких виробів є копання Invacare (Німеччина). Ці ліжка мають масу переваг, поговоримо докладніше про найбільш популярних моделях цього бренду.
 

Медичне ліжко Invacare Medley ErgoМедичні ліжка для догляду за лежачими хворими, зображення - 1

 
Ложе цієї функціональної медичної ліжка складається з двох частин, надійно закріплених між собою системою подвійного замку, які можна з'єднати без допомоги інструментів. Конструкція забезпечує безпеку і надійність для пацієнтів, що мають велику вагу, оскільки може витримати навантаження до 170 кг Завдяки збільшеним розмірам матрацного ложа (208х90 см) значно полегшується догляд за людьми з великим зростанням. Оптимальна довжина зменшує тертя і зсув при регулюванні секцій, що запобігає зісковзування пацієнта вниз. Крім стандартного виконання можна придбати додаткові аксесуари та комплектуючі для індивідуальних потреб хворого.
 

Медичне ліжко Invacare Sonata 2-х і 4-х секційні

 
Конструкція має можливість комплектації механічним та електричним приводом. Ці медичні ліжка для лежачих хворих можуть мати 4 або 2 секції, завдяки яким можна змінити положення головного, а також ножної частини. В ліжках з механічним приводом ручки розміщуються під спинкою і для безпеки мають додаткові фіксатори. Конструкції витримують навантаження в 170 кг. Вони легко збираються без спеціальних інструментів і мають швидкознімні спинки. Крім стандартної комплектації, виробник пропонує різні боки, поручні та інші аксесуари для зручності користувача. Такі моделі, крім прекрасних функціональних можливостей, мають красивий зовнішній вигляд, що дозволить створити для пацієнта затишний інтер'єр в домашніх і лікарняних умовах.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)