Особливості протипролежневих подушок Invacare
Особливості протипролежневих подушок Invacare
Для людей, які змушені більшу частину часу проводити в інвалідному кріслі, лікарі радять купити противопролежневую подушку. У разі, коли пацієнт не може рухатися, з часом відбувається порушення кровообігу, що приводить до застійних явищ та інфекції, що виявляється у вигляді пролежнів. Для профілактики необхідно постійно міняти позу самостійно або з допомогою асистента. Проте найефективнішим методом є противопролежневая подушка. Це допоможе значно заощадити на лікуванні. Її можна використовувати в інвалідному візку, на звичайному стільці чи робочому місці. Часто її використовують для профілактики, остеохондрозу, сколіозу, радикуліту і зниження болю в спині. Подушки Invacare бувають різної висоти і виконуються з різного матеріалу. Розглянемо найбільш популярні моделі.
 

Подушка Invacare Propad Profile

Це виріб для тих, хто віддає перевагу більш низькі подушки. Її висота становить 3 дюйми, що дозволяє з легкістю виконувати повсякденні дії. Ця подушка виконана з поролону, виступи якої забезпечують стійке положення тулуба, знижуючи тиск для тіла й силу тертя.
 

Подушка Invacare Propad Premier

 
Такі подушки відрізняється великою довговічністю, і забезпечують стійке положення тулуба. Це двошарове виріб виконано з поролону і має глибокий профіль, що дозволяє значно знизити тиск. Нижній шар подушки виготовлений з більш жорсткого поролону, верхній – з поролону з виступами, що забезпечують підтримку і знижують впливає на тіло тиск. В основі кожного виступу є отвори, які сприяють необхідної циркуляції повітря і зменшують ймовірність дебати шкіри.
 

Подушка Invacare Propad OriginalОсобливості протипролежневих подушок Invacare , зображення - 1

 
Як і попередні моделі, ця подушка виконана з поролону і може бути використана у кріслах-колясках і звичайних кріслах. Завдяки їй забезпечується максимально стійке положення тулуба. Виріб має глибокий профіль і виступи для зменшення тиску. Сидіння має фігурну поверхню, вона допомагає підтримувати поставу, а виступи на поверхні виробу знижують вплив поперечного зусилля, а також сили тертя.
 
Протипролежневі подушки Invacare застосовуються як профілактичний засіб при артриті, при паралічі, порушення опорно-рухового апарату, після опіків, пересадки шкіри та інших захворюваннях. Якщо у післяопераційний період виникла необхідність придбати інвалідний візок, то відразу має сенс купити противопролежневую подушку. Це дозволить поліпшити кровообіг і знизити навантаження на хребет.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)