Киндербол – відмінний подарунок для дитини!
Киндербол – відмінний подарунок для дитини!
Останнім часом все частіше при заняттях лікувальною фізкультурою, спортом, гімнастикою застосовують киндерболы. Завдяки своїй формі вони дозволяють тренувати і релаксувати м'язи у дітей, що в майбутньому дозволяє коригувати поставу. Зараз розроблені різні оригінальні методики з використанням цих надувних виробів, що дозволяють в ігровій формі проводити корекцію порушень опорно-рухового апарату.
 

Для чого потрібен киндербол

Киндерболы широко використовуються для активного відпочинку, спорту, лікувальної гімнастики та реабілітації. Вироби виготовляють з високоміцного матеріалу, який дає гарантію безпеки при використанні. У разі пошкодження вони не розриваються, а поступово здуваються. Є киндерболы, призначені для дітей у формі забавних звіряток «Конячка», «Жирафчик», «Морський Котик», «Конячка Максі» і «Боб». А такі вироби, як «Гімнаст» можуть використовуватися людьми будь-якого віку вдома або в спортзалі. Також є спеціальний конструктор з присосок «Воллі», що розвиває у дітей моторику і координацію.
 

Переваги гімнастики на киндерболахКиндербол – відмінний подарунок для дитини!, зображення - 1

 
покращує роботу вестибулярного апарату, координацію рухів, тренує правильну поставу;
тренує м'язи черевного преса, кінцівок, тазу, спини, перерозподіляє тонус всіх груп м'язів;
зменшує навантаження на міжхребцеві диски, суглоби, зв'язки;
знімає напругу, позбавляє від стресу.
 
Заняття на киндерболе дає можливість користувачеві витратити близько 5-6 ккал на 1 кг ваги за годину. Така гімнастика корисна при порушеннях постави, остеохондрозі, артрозоартритах, варикозному розширенні вен. Також купити киндербол рекомендується тим, хто хоче знизити вагу. Завдяки киндерболам є унікальна можливість впливати не тільки на ті м'язи, які зазвичай беруть участь в рухах, а і на більш глибокі м'язові структури, які дозволяють виконувати сложноскоординированные руху. Дуже важливо, щоб киндербол для гімнастики був підібраний правильно і тоді ви зможете отримати з занять максимальну користь. Але у випадку якщо киндербол, зокрема «Гімнаст» і «Боб» підібрані не вірно, то є ймовірність перевантаження м'язів стегон і травм колінних суглобів.
 
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)