Що купити майбутній мамі – замітка для чоловіків...
Що купити майбутній мамі – замітка для чоловіків...
У період вагітності в жіночому організмі відбуваються суттєві зміни, тому відповідальні чоловіки прагнуть подбати про здоров'я майбутніх мам. Такі неприємні наслідки, як розтяжки, варикозне розширення вен, болі в попереку і ногах можуть запобігти ортопедичні товари для вагітних. Поговоримо про вироби, які нададуть неоціненну послугу майбутнім матусям.
 

Компресійні панчохи для вагітних

У майбутніх мам часто спостерігаються такі явища: капілярні сіточки, судинні зірочки, набряклість і втому ніг. Тому в якості профілактики розвитку захворювань венозної системи флебологи рекомендують застосовувати панчохи компресійні. Вже починаючи з 4-го місяця у вагітних з'являється тягне відчуття після прогулянок або тривалого перебування у вертикальному положенні, коли відтік венозної крові може. Розширення вен у майбутніх мам виникає з-за того, що відбувається зміна рівня жіночих гормонів. Значно знижується рівень естрогенів, а рівень прогестерону і релаксину зростає. Гормони впливають на стінки вен і розслаблюють їх, внаслідок чого відбувається порушення відтоку венозної крові з нижніх кінцівок. Обсяг циркулюючої крові збільшується, також збільшується і тиск на вени малого таза. Варикозне розширення вен спостерігається під час першої вагітності у кожної п'ятої жінки і при наступних вагітностях у кожної третьої. Клапани вен погано функціонують, тим самим провокуючи зворотний струм венозної крові до нижніх кінцівках. Лікувальні панчохи стимулюють здавлювання глибоких і поверхневих вен, зменшуючи їх просвіт, нормалізуючи відтік венозної крові до легенів і серця.
 

Бандаж для вагітних

 
Мабуть, сьогодні кожна майбутня мама знає про такий засіб, як бандаж для вагітних або, як ще називають допологовий бандаж. Але, як і коли його носити, напевно багато хто і не чув. Бандаж для вагітних слід застосовувати починаючи з 4-го місяця, оскільки в цей період відзначається активне зростання плоду. При цьому виріб можна носити цілий день. Якщо майбутня мама протягом дня багато стоїть або ходить, то через кожні 3 години слід знімати бандаж на 30 хвилин. Існує три виду цих виробів: допологові бандажі, післяродові і комбіновані (можна використовувати під час вагітності і після пологів - для відновлення фігури).
Щоб підготувати м'язи черевного преса і матки до пологів, носіння бандажа необхідно поєднувати зі спеціальними фізичними вправами, краще всього на фітболі. Що купити майбутній мамі – замітка для чоловіків... , зображення - 1
 

Фітбол для майбутніх матусь

 
Підтримати форму, а також подолати стреси, які пов'язані з різкими змінами в організмі, чудово допоможе фітбол. М'ячі для майбутніх мам дають можливість зміцнити м'язи промежини, живота, стегон і глибокі м'язи малого тазу. Тренування з фітболом одні з небагатьох вправ, які не мають особливих протипоказань у період вагітності. М'яч для фітнесу – це не даремний подарунок, він дозволить піклуватися про фігуру під час очікування поповнення в родині і після появи на світ малюка.
В наших салонах можна придбати м'яч для фітнесу за доступною ціною.
 

Устілки ортопедичні – найкраща захист ніг

     
У період вагітності центр ваги зміщується вперед, що викликає перерозподіл навантаження на кінцівки, а також зростання тиску в стопах і колінних суглобах. З цими проблемами допоможуть впоратися устілки ортопедичні. Вагітні жінки часто страждають набряками ніг, бувають судоми у м'язах. Часто відбуваються болю в п'ятах, плюсне або зводі стопи. Щоб цього уникнути лікарі настійно рекомендують купити ортопедичні устілки. Але купувати їх у спеціалізованих салонах, тоді це вбереже вас від підробки.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)