Ортопедичні подушки: правила догляду за ними
Ортопедичні подушки: правила догляду за ними
Більшість людей розуміє, як важливо правильно вибрати ортопедичну подушку, яка забезпечить повноцінний відпочинок. Однак часто, купивши виріб, ми не знаємо, як за ним доглядати, щоб забезпечити їй довговічність і функціональність. Іншими словами не дати подушці деформуватися і як можна довше зберегти початкові властивості. Догляд за подушками залежить від того, який наповнювач вона має.
 

Як доглядати за подушками з ефектом пам'яті?

Наповнювачем для цих виробів служить пінополіуретан з ефектом пам'яті. Такі ортопедичні подушки володіють високою еластичністю і, при правильному догляді, тривалий час зберігають свої властивості. Чистити такий виріб необхідно у міру забруднення, але оскільки, завдяки пористій структурі, подушка не накопичує пил, що добре провітрюється, то значить і не потребує регулярного чищення. Чищення можна проводити змоченою в мильному розчині ганчірочкою. Пінополіуритан володіє гіпоалергенними властивостями, тому його використовують як наповнювач у ортопедичні подушки для дітей. Їх можна прати в теплій воді (до 40 °С), але заборонена машинне прання і сушіння. Краще всього сушити подушку на рівній поверхні в провітрюваному приміщенні.
 

Подушки їх холлофайбера

 
Фахівці вважають, що подушка дитяча ортопедична, виконана з холлофайбер, стане відмінним вибором для самих маленьких користувачів. Таким виробам Ортопедичні подушки: правила догляду за ними, зображення - 1притаманні анатомічні властивості, вони в міру м'які і зручні. Доглядати за такими подушками легко, достатньо раз на тиждень їх провітрювати. Прати подушку необхідно у міру забруднення. Можна застосовувати делікатне прання з мінімальною механічною обробкою і швидким полосканням. Забороняється віджимати, а також сушити виріб в пральній машині. Ручне прання повинна проводитися у воді при температурі не вище 40 °С. Після прання або активної чищення необхідно як слід збити подушку, щоб наповнювач рівномірно розподілився всередині.
 

Поради по догляду за подушками з латексу

 
Латексну подушку бажано збивати щодня після сну, а раз в тиждень провітрювати її на свіжому повітрі. Прати її слід вручну 2 - 3 рази на рік. Температура води може бути близько 50 °С, а після прання, поки подушка ортопедична знаходиться у вологому стані, необхідно рівномірно розподілити наповнювач. Сушити її треба в добре провітрюваному приміщенні, оберігаючи від дії прямих сонячних променів.
Якщо вам необхідно купити ортопедичні подушки, то слід звернутися до ортопедичний салон, де вам нададуть повну інформацію про виробі і підкажуть всі нюанси по догляду за ним.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)