Ортопедичні подушки: варіанти наповнення
Ортопедичні подушки: варіанти наповнення
Головним призначенням ортопедичних подушок є правильне і комфортне розміщення шиї і голови під час сну. Тільки так може бути забезпечено повноцінний відпочинок, що стає безумовною запорукою здоров'я людини. Ортопедичні подушки перешкоджає деформації шийного відділу хребта, сприяють розслабленню м'язово-зв'язкового апарату, зміцнення нервової системи і відновлення фізичних сил. Такі вироби відрізняються формою, висотою валика, а головне наповнювачами. Поговоримо про найбільш поширені види наповнювачів, які застосовуються в ортопедичних подушках.
 

Ортопедичні подушки з латексу

Латексні подушки мають масу незаперечних переваг. В них не заводяться мікроорганізми і кліщі. Вони не викликають ніяких алергічних реакцій. Якщо купити ортопедичні подушки, це буде сприяти нормальному кровообігу, вони забезпечать правильну підтримку голові і дозволять нормально розслабитися шийного відділу хребта. Вироби складаються із сполучених повітряних осередків, що забезпечують вентиляцію, комфорт і прохолоду. Подушки ідеально приймають форму і дозволяють рівномірно розподілити вагу тіла. Вони мають властивість відштовхувати пил і стійки до більшості видів забруднення. Подушки з латексу на довгі роки зберігають свою форму і, при правильному догляді, термін служби може складати більше 20 років.
 

Ортопедичні подушки з ефектом пам'ятіОртопедичні подушки: варіанти наповнення, зображення - 1

 
Найбільш цікавими і зручними серед синтетичних подушок визнані подушки з ефектом пам'яті. Вони наповнені в'язкоеластичності піною, завдяки чому вироби ідеально підлаштовуються під форму голови і шиї, а потім повільно приймають первісну форму. Ці подушки можна назвати особливими, так як при тому, що м'який наповнювач, підтримка і опора виявляється досить хороша, так як осередку з пам'яттю дозволяють рівномірно розподіляти навантаження по всій поверхні тіла. Подушка ортопедична з ефектом пам'яті рекомендована людям, що мають захворювання в шийному і спинному відділі хребта, такі як деформації хребетних дисків, остеохондроз і т. д. Також ці вироби показано людям, що мають проблеми з судинною системою, страждаючим хронічними м'язовими спазмами або м'язовою дистрофією. Так само подушка дозволить полегшити мігрені, а дітям сформувати правильну поставу.
Якщо ви хочете придбати ортопедичні подушки в Києві робити це необхідно з спеціалізованому ортопедичному салоні, де вам допоможуть вибрати високоякісний виріб від перевірених виробників.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)