Допологові бандажі: у допомогу мамі і малюкові
Допологові бандажі: у допомогу мамі і малюкові
Сьогодні серед безлічі сучасних товарів, здатних полегшити життя майбутніх мам, особливе місце займає допологовий бандаж. Всім відомо, що запорукою гарного самопочуття та зовнішнього вигляду жінки є фізичне здоров'я, а оскільки носити животик не так-то легко, слід заздалегідь подбати і придбати пояс для вагітних. Крім відчуття комфорту він допоможе зберегти правильну поставу, впевненість в собі і дасть можливість одягнути зверху наряд на будь-який смак.
 

Чим корисний бандаж при вагітності

Такі вироби дозволяють знизити навантаження на хребет, підтримують живіт і запобігають передчасне опускання плода. Завдяки їм дитина може розташуватися в матці максимально комфортно і правильно. Допологові бандажі приносять користь не тільки мамі, але і дитині оскільки, коли живіт знаходиться в піднятому положенні, кровопостачання плода поліпшується. Особливо важливо застосовувати ці вироби на пізніх термінах вагітності, оскільки це дозволяє виключити ймовірність тазового передлежання плоду. Таким чином, дитина не зможе повною мірою перекидатися в животі, а значить перевернутися тазом вниз перед пологами. Правильно підібраний бандаж допоможе уникнути гострих болів у попереку, важкості в ногах, сильної фізичної втоми і появи великих розтяжок, особливо якщо це не перша вагітність.
 

Коли потрібен бандаж для вагітних

 
Основними показаннями до носіння таких виробів є:
Активний образ життя, який найчастіше ведуть працюючі жінки, які проводять основну частину дня у вертикальному положенні;
Остеохондроз і болі в попереку;
Слабкі м'язи черевної стінки і тазового дна;
Багатоплідна вагітність;
Повторна вагітність, оскільки в цьому випадку черевна стінка сильніше розтягується;
Деякі види патологій, наприклад надмірне збільшення матки, загроза невиношування вагітності і т. д.
 

Як і коли носити бандаж допологовий

Допологові бандажі: у допомогу мамі і малюкові, зображення - 1
 
Зазвичай бандажі застосовують з 14-16 тижнів вагітності, тобто в період, коли живіт починає стрімко зростати і вже потребує підтримки. А носити їх рекомендують аж до останніх днів, але все залежить від рекомендацій лікаря і особистих відчуттів. Слід пам'ятати, що ці вироби не можна застосовувати круглі добу. Фахівці рекомендують робити перерву на 30-40 хвилин кожні 3 години. Протипоказань для носіння бандажів практично немає, однак слід враховувати особливості перебігу вагітності та прислухатися до порад лікаря.
 

Як правильно вибрати виріб

 
Вибрати бандаж насправді зовсім нескладно. Для початку необхідно зняти мірки і правильно підібрати розмір. Це вам допоможуть зробити консультанти в спеціалізованому магазині. Далі слід приміряти кілька варіантів виробу і прислухатися до своїх відчуттів, в якому з них вам буде більш комфортно. Не слід купувати бандаж «на виріст», оскільки він виконаний з еластичного матеріалу і кріпиться на липучці, що дозволить по мірі росту животика збільшувати і його розмір.
Купити бандаж для вагітних можна в наших салонах.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)