Економія при покупці взуття. Наслідки незручною і дешевого взуття.
Економія при покупці взуття. Наслідки незручною і дешевого взуття.
Сьогодні все більше розсудливих людей віддають перевагу ортопедичному взутті. Це цілком зрозуміло, адже така «корисна взуття» не тільки оберігає від втоми, а й допомагає уникнути розвитку різних патологій опорно-рухового апарату. Звичайно багато хто, побачивши знижки, купують дешеву, незручну, але красиве взуття. І при цьому мало хто замислюється, які проблеми його чекають попереду. Спробуємо розібратися, які наслідки можуть бути від носіння такого взуття.
 

Високі підбори

Використання такого взуття суперечить законам природи. Адже чим вище каблук, тим сильніше вплив виявляється на хребет. Якщо каблук 2-3 см не завдасть шкоди вашому здоров'ю, то каблук 10 см дасть колосальне навантаження на хребет. З віком людина це починає відчувати, і підбори стають нижче або людина вирішує купити ортопедичне взуття, але стопи вже деформовані та інші проблеми в наявності.
 

Вузька взуття

 
Звичайно, таке взуття виглядає елегантно, проте вона занадто здавлює ногу. А це небезпечно, оскільки перетискаються кровоносні судини і нервові закінчення, ноги німіють, з'являється скутість у рухах. Наслідки носіння такого взуття можуть бути непередбачуваними.
 

Взуття не за розміром

 
Навіть якщо взуття всього на пів розміру менше, то крім аналогічних проблем, які викликає носіння вузького взуття, у вас з'являться мозолі, можуть сходити нігті і т. д.
 

Переваги ортопедичного взуття

 
Одна нова пара такого взуття переважує вигоди від двох пар звичайного взуття. Крім того, що в ній зручно ходити, то вже через місяць використання таких моделей багато захворювань ніг не будуть вас турбувати. Користувачі помітили, що лікувальна ортопедичне взуття допомагає позбавитися від болю в коліні, гомілки, стопи вже через кілька днів її застосування. Таке взуття виготовляється з високоякісних дихаючих матеріалів, а всередині є супінатори, які поставлять стопу в анатомічно правильне положення. Крім того, як показує практика, ортопедичне взуття носиться довше, ніж дешеві модельні туфлі.
 

Ефективність використання ортопедичного взуття

Економія при покупці взуття. Наслідки незручною і дешевого взуття., зображення - 1

 
Спеціальна колодка дає додаткове внутрішнє простір;
Ортопедична устілка, що дозволяє розвантажити звід стопи;
Спеціальна конструкція взуття, а також і регульована додаткова фіксація дозволяє запобігти травми ноги.
 
Крім усього іншого, носіння ортопедичного взуття розробляє і тонізує м'язи, покращує кровообіг в ногах. Вона необхідна людям, які страждають плоскостопістю, подагру, систематичними болями в спині і суглобах ніг, при діабетичній стопі і вагітності. Також треба зазначити, що якщо ортопедичне взуття використовує абсолютно здорова людина, це буде прекрасною профілактикою багатьох захворювань.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)