Що таке кинезиологический тейп?
Що таке кинезиологический тейп?
Вся продукція компанії SpiderTech є номером один на ринку кинезиологических тейпов у всьому світі. Це довели численні клінічні дослідження протягом 30 років. Вироби цієї компанії застосовуються кращими світовими спортсменами, що є одним з головних підтверджень найвищої якості цієї продукції.
 

Метод кинезиологического тейпирования

Кінезіологічне тейпування є ефективним методом лікування больових синдромів різної етіології. Він використовується в травмотологии, спортивної медицини, неврології, ортопедії, педіатрії, гінекології (вагітність). Кинезиологические тейпи (пластирі) SpiderTech - це клейкі еластичні стрічки, які виготовлені з 100 % бавовни. Вони покриті гіпоалергенним клеючим шаром на акриловій основі, активизирующийся при температурі тіла. Їх еластичність і товщина схожі з епідермісом (людською шкірою).
 

Механізм дії кинезиологических тейпов

 
Такі вироби, накладені на поверхню шкіри, здатні зменшити прояви больового синдрому. Це відбувається за рахунок наступних механізмів:
• Активується мікроциркуляція в пошкоджених тканинах і відтоку лімфатичної рідини;
• Дратуються тактильні рецептори, барорецептори і в результаті виникають нервові сигнали, що надходять у мозок і зменшують прояви больового синдрому.
 

Переваги кинезиологических тейпов

Що таке кинезиологический тейп?, зображення - 1
 
- водостійкий;
- не містить ліків;
- 100 % бавовняна основа вироби сприяє диханню шкіри, швидкому випаровуванню і висиханню тейпа. Це дає можливість використовувати пластирі під час інтенсивних тренувань;
- сприяє підвищенню спортивних результатів;
- можна носити близько 5 днів.
 

Терапевтичні ефекти кинезиологических тейпов:

 
-знеболюючий;
-протизапальний;
- допомагає при набряках, гематомах, розтягненнях зв'язок, ударах м'яких тканин;
- полегшує рух кінцівок;
- є профілактичним засобом спортивного травматизму.
 
Найчастіше тейпи кинезиологические купити рекомендують при підвивиху плеча, гомілки, лікті тенісиста і гольфіста, болях в коліні, шиї, хребті і багатьох інших захворюваннях. SpiderTech подарує вам свободу рухів і позбавить від больових відчуттів навіть при активній діяльності.
 
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)