Стелеки sofcomfort унікальний дизайн і зручність для стопи
Стелеки sofcomfort унікальний дизайн і зручність для стопи

Якщо ви активно займаєтеся спортом, багато ходіть протягом дня і стопах до вечора відчувається дискомфорт, печіння, то краще устілок sofcomfort не знайти. Вони чудово масажують п'яту і плюсну, амортизують, знижують тиск в проблемних зонах, перешкоджають огрубіння шкіри і запобігають появі мозолів. Найбільш популярними устілками цієї серії є SofComfort Sport, SofComfort Massaging gel, SofComfort Custom Orthotic, SofComfort Custom memory. Розглянемо переваги кожної з цих моделей.

Устілки SofComfort Sport

Ці вироби створені для максимального зниження навантажень і поглинання ударів. Устілка виконана з полімерного матеріалу і має вставки. Завдяки тканини з низьким коефіцієнтом тертя запобігає утворенню мозолів, відводиться піт, запобігає появі неприємного запаху і бактерій. В зоні п'ятки знаходиться повітряна камера, що поглинає удари, навантаження і конвертує їх в додаткову енергію.

Устілки SofComfort Massaging Gel

Максимальну амортизацію і комфорт забезпечує полімерний гель, з якого виконані устілки. Їх рекомендують тим, кого турбує дискомфорт в п'яті і середньої частини стопи. Устілки допоможуть знизити навантаження на сухожилля і суглоби, а також при початковій стадії синдрому діабетичної стопи. Крім того устілки купити бажано тим, хто має ревматичний артрит, а також окостеніння суглобів для розслаблення м'язів. Вони допоможуть уникнути натоптишів, мозолів і тріщин на стопі.

Устілки SofComfort Custom Orthotic

Стелеки sofcomfort унікальний дизайн і зручність для стопи, зображення - 1

Дані устілки-супінатори призначені для підтримки і корекції поздовжнього склепіння, а також зниження навантаження на п'яту. Вони допоможуть запобігти плоскостопості, правильно розподіляючи навантаження на стопу. Піна SofRecall® володіє унікальним ефектом пам'яті, що дає неперевершений комфорт. Гель в зоні п'ятки прекрасно поглинає удари. Вона володіє прекрасними гігієнічними властивостями, поглинає піт і нейтралізує неприємний запах.

Устілки SofComfort Custom memory

Для виготовлення цих устілок також використовували запоминающую піну SofRecall®, повністю повторює форму стопи. Тканина має низький коефіцієнт тертя, тому вдається уникнути появи пухирів та пот відводиться від стопи. Вони рекомендовані людям страждаючим діабетом. Ці вироби можна використовувати для будь-якого взуття, при цьому весь день вам гарантований комфорт і відсутність болю в ногах.

Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)