Устілки SofSole для здоров'я ваших ніг
Устілки SofSole для здоров'я ваших ніг

Сьогодні флагманом на ринку взуттєвих аксесуарів є компанія SofSol. Вся лінійка устілок цього бренду розроблена у відповідності з найвищими стандартами в індустрії. Одним з основних перевагою даних виробів є те, що навіть при щоденному використанні зміна форми устілки складає лише 8% в рік. Вони зберігають комфорт, зручність, понад 92% своєї амортизаційної сили і через рік використання.

Устілки Sofsole Gel

Є спеціальні моделі цієї серії розроблені, як для жінок SofSole Gel Active Women, так і для чоловіків SofSole Gel Active Men. Устілки володіють чудовими амортизаційними властивостями і не створюють при цьому додатковий обсяг. Це стало можливим завдяки надлегкій гелю потрійний щільності. Гель є в п'яткової і плеснової області, а також є спеціальний гелевий супінатор. Устілки «дихають» і оптимально стабілізують стопу завдяки інноваційній технології, яка була розроблена спеціально для занять спортом.

Устілки SofSole Airr

Ці вироби мають найбільшу пом'якшує силу і перші устілки, які об'єднали в собі технологію контролю вологи і амортизуючі повітряні камери, користуються великою популярністю. Камери є в зоні склепіння стопи, п'яти і поглинають потужні удари, які припадають на ці області. Устілки зносостійкі і міцні, тому легко протистоять будь-яким сильним впливам. Система контролю вологи CoolMax є ідеальним захистом від неприємного запаху і бактерій.

Устілки SofSole Fit

Устілки SofSole для здоров'я ваших ніг, зображення - 1

Стопи людей різняться за формою і висоті підйому, а невідповідність взуття стопах доставляє масу больових відчуттів і сприяють швидкій втомі ніг. З цієї причини компанія SofSole розробила серію устілок FIT, в якій є три варіанти виробів для різної висоти склепіння стопи. Особливістю виробів є застосування пластикового супінатора з нейлонових волокон, амортизація у вигляді піни EVA в підйомі і п'яті, можливість контролювати стан гомілковостопного суглоба (пронація).

Устілки SofSole Athlete

Така продукція з оптимальним пом'якшувальним ефектом володіє анатомічної формою і ідеально підходить для будь-стопи. В передній частині і зоні п'ятки ці устілки мають додаткові пом'якшувальні гелеві подушечки. Матеріал Implus, що забезпечує для більшої ефективності прекрасну передачу енергії, а система контролю вологи Hydrologix гарантує захист від неприємного запаху і бактерій.

Щоб устілки SofSole купити в ортопедичному салоні не обов'язково виходити з дому, достатньо зробити замовлення на сайті і товар буде доставлений вам в найкоротші терміни.

Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)