Допомога в підборі милиць, а також навчання ходьбі на милицях
Допомога в підборі милиць, а також навчання ходьбі на милицях

При травмах нижніх кінцівок або після перенесених операцій в період реабілітації часто хворим необхідні милиці. Завдяки їм вдається знизити навантаження на ногу і продовжувати вести звичний спосіб життя. Ці вироби бувають подлокотные і пахвові. Зупинимося докладніше на першому типі виробів. У даних моделях опора припадає на кисть і ліктьовий суглоб. Їх перевагою є легкість, невеликі габарити і можливість переміщатися більш мобільно. Купити милиці подлокотные можуть ті пацієнти, кому лікар дозволив частково ступати на хвору ногу, але потрібно знизити навантаження.

Як вибрати подлокотный милицю

Щоб виріб був зручним і безпечним, важливо приділити увагу кожній деталі. Німецька компанія Ossenberg випускає моделі, регульовані по висоті, оснащені з обох сторін світлоповертачами, що дозволяють безпечно пересуватися в темний час доби. Є моделі з пластиковими, м'якими, а також спеціальними анатомічними рукоятками, орієнтованими на ліву та праву руки. Крім цього випускаються полегшені дитячі милиці і посилені вироби, які можуть витримати вагу до 135 кг. Всі вироби мають гумові наконечники з металевою вставкою, що дозволяє запобігти ковзанню.
Допомога в підборі милиць, а також навчання ходьбі на милицях, зображення - 1
Завдяки можливості регулювання, подлокотный милицю можна ідеально підігнати під ваші індивідуальні параметри. В стоячому положенні основа конструкції повинна знаходитися на відстані приблизно 15 см збоку стопи. Лікоть потрібно зігнути під кутом 15-20° і він повинен знаходитися на відстані 4, 5-5 см від манжети (якщо ріст пацієнта менше 150 см); на 5-7 см (зріст около170 см); 10 см (зріст 182 см і вище). Коли рука витягнута необхідно, щоб лінія згину зап'ястя перебувала на рівні верхнього краю рукоятки.
 

Як ходити на милицях

 

Починати навчання настійно рекомендується з допомогою супроводжуючого, який у разі якщо милиці роз'їдуться або у вас щось не вийде з першого разу, зміг підстрахувати і допомогти. Слід пам'ятати, що використання подлокотных милиць підходить для людей, у яких досить розвинена мускулатура рук. Такі вироби вимагають від користувача хорошої координації рухів і здатності тримати рівновагу.

1. Необхідно випрямити спину, а милиці виставити трохи попереду корпусу, розвівши їх. Рекомендується постояти кілька секунд на здоровій нозі, милиці тримати під ліктями і руки відвести трохи назад. Ця вихідна позиція забезпечує оптимальний перенесення ваги тіла.

2. Спираючись на милиці з опорою під лікоть,треба відірвати здорову ногу від підлоги і пересунути її трохи вперед. Повільно переносите вагу тіла зі здорової ноги на руки і корпус. Не слід робити різких рухів.

3. Так можна зробити ще кілька кроків, але не перепрацьовувати, особливо якщо руки користувача нетреновані.

Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)