Подушка для вагітних - незамінна річ
Подушка для вагітних - незамінна річ
Вагітність – це завжди радісний, проте часом і не легкий період для жінки. Дитинка починає рости і ворушитися в утробі матері і іноді це може приносити певний дискомфорт, особливо під час сну і відпочинку. Але з такими проблемами легко впоратися, достатньо придбати подушку для вагітних. У міру зростання плоду посилюються тяжкість і біль в попереку і спині, іноді з'являється безсоння, а знайти відповідну позу для сну стає все важче. Спати на животі вагітним стає неможливо, на спині на думку лікарів – навіть небезпечно. Це пояснюється тим, що зайві кілограми чинять сильний тиск на органи і перешкоджає нормальному кровотоку.
 

U-образна подушка для вагітних та її переваги

Такий виріб розроблено за спеціальним анатомічним лекалами і виконано з високоякісного волокна. Форма подушки дозволяє розташувати її під час сну таким чином, щоб підтримувати зростаючий животик і максимально знизити навантаження на хребет. Використовувати такий виріб рекомендують застосовувати вже з перших місяців вагітності. Подушку можна зручно підкласти під спину і спиратися на неї в положенні напівлежачи і сидячи. Також подушка для вагітних допоможе зняти втому і набряклість ніг, якщо підкласти під них.
 

Застосування подушки в період годуванняПодушка для вагітних - незамінна річ, зображення - 1

 
Після народження малюка така подушка буде залишатися вашим вірним помічником. Завдяки їй під час годування ви зможете приймати будь-яке зручне положення, руки і тіло не буде затікати і цей процес стане максимально комфортним. Якщо раніше, годуючи дитину, жінка змушена була тривалий час перебувати в нерухомому положенні та її м'язи постійно були в напрузі, то зараз ця проблема вирішена. Можна підкласти Подушку під груди, руку і поперек або покласти на неї вашого малюка. Відпочиваючи на такому м'якому затишному хмарі, ви отримаєте повну релаксацію і м'язове розслаблення. Для немовляти така подушка стане м'яким «будиночком», вона підтримає незміцнілу спинку і голову, а коли він буде вчитися сидіти, підстрахує і допоможе запобігти падіння з ліжка.
 

З чого виконані подушки

 
Наповнювачем для таких виробів служить холлофайбер. Він являє собою екологічно чисте, силіконізоване поліефірне волокно. Подушки для вагітних та годування проходять жорсткий контроль і відповідають вимогам гігієнічної безпеки. Еластична структура холлофайбера володіє винятковою пружністю і м'якістю, а виріб прекрасно відновлює форму, є гіпоалергенним і легким. Наволочка виготовлена з натуральної бавовни, що дозволяє не хвилюватися, що виріб буде викликати пітливість і роздратування.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)