Як підібрати ортопедичну подушку
Як підібрати ортопедичну подушку
Загальний стан організму людини багато в чому залежить від того, наскільки у нього здоровий і повноцінний сон. З цієї причини до вибору подушки слід підходити особливо ретельно. Для початку враховуються такі параметри, як ступінь жорсткості і висота виробу. Основними факторами, що впливають на вибір моделі, є: ширина плеча, звичне положення під час сну, матеріал наповнювача і тип матраца. Наші консультанти підкажуть як вибрати ортопедичну подушку.

Висота подушки

Більшості користувачів підходить ортопедична подушка під голову висотою 10-14 див. Як вибрати подушку для сну? Широкоплечим людям і тим, хто вважає за краще спати на боці, рекомендують вироби вище, приблизно 13-16 див. Перш ніж купити ортопедичну подушку, слід виміряти довжину плеча. Тим, у кого вона становить 10-14 см слід вибрати виріб з висотою валика 10 см, а для користувачів з довгою плеча від 14 см рекомендують подушку, де валик 14 см або вище. Вірно підібрана висота валика буде підтримувати шийні хребці в правильному положенні. Бажано щоб подушка дитяча ортопедична була з можливістю регулювання жорсткості і товщини виробу за рахунок зменшення кількості шарів. Добре якщо виріб має два валика – 6 і 8 см, які дозволять підтримувати шию у фізіологічно правильному положенні. Ортопедичні подушки для немовлят створені з урахуванням анатомо-фізіологічних особливостей, з моменту народження і до двох років. За рахунок особливої конструкції виріб допоможе у формуванні правильної симетричної форми голови в період інтенсивного росту. Подушка запобігає виникненню деформації черепа в потиличній області, допоможе уникнути або допомогти в комплексному лікуванні вже наявної кривошиї.
 

Подушка для вагітних

 
Як правильно вибрати подушку для жінок, які перебувають у стані? Розробили спеціальну подушку U-образної форми. Її можна використовувати під час сну на боці, підкладати під крижі і під ноги під час сидіння. Також подушка стане відмінним помічником після пологів при годуванні немовляти. Вона утримує малюка на рівні грудей в зручному положенні, тим самим знижуючи напругу м'язів плечей, рук і шиї.
 

Матеріал подушки

Як підібрати ортопедичну подушку , зображення - 1

Найбільш популярними на сьогодні є вироби з латексу і пінополіуретану. Латекс виробляють з м'якого і еластичного каучуку. Він відрізняється довговічністю - термін служби більше 10 років. Завдяки особливій структурі матеріалу, що складається з безлічі осередків, виріб має прекрасні підтримують і ергономічними властивостями. Дуже зручними є подушки з ефектом пам'яті. Матеріал подушки реагує на тепло і тиск - приймає форму тіла, а при знятті тиску за 1-2 секунди відновлює свою форму. Основою для таких виробів служить пінополіуретан - газонаполненная пластмаса з мелкоячеистой структурою. Такі подушки володіють довговічністю і стійкістю до впливу зовнішнього середовища. Але важливо пам'ятати, що купувати подушки слід не на ринках, а в спеціалізованих магазинах і тоді ви зможете бути впевнені в безпеці і якості вибраного виробу. Ми допоможемо зробити правильний вибір ортопедичної подушки.
 
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)