Як правильно підібрати компресійний трикотаж?
Як правильно підібрати компресійний трикотаж?
Основна функція компресійного трикотажу полягає в тому, щоб запобігти застою крові у венах. Такий ефект досягається за рахунок певного тиску, що чиниться на різні ділянки ноги. Так 100% тиску припадає на область щиколотки, 70% - на верхню третину гомілки, а 40% - на верхню третину стегна. Завдяки цьому відбувається прогін венозної крові до серця, тим самим вдається попередити появу втоми і набряків на ногах.
 

Види компресійного трикотажу

Дані вироби поділяються на три типи: профілактичні, лікувальні та госпітальні. Вони покликані виконувати різні завдання. Так вироби для профілактики, що забезпечують тиск до 18 мм. рт. ст. можна застосовувати без рекомендації лікаря. Їх рекомендують вживати людям, які змушені весь день сидіти або навпаки проводять багато часу на ногах. Вони будуть корисні офісним працівникам, водіїв, продавців, перукарів і т. д. А лікувальний компресійний трикотаж, той тип виробів, який варто застосовувати, лише проконсультувавшись з лікарем. Це пояснюється тим, що визначити, який конкретно клас компресії необхідний пацієнтові, може тільки флеболог. Госпітальний (антиэмболический) трикотаж використовують пацієнти з варикозним розширенням вен лише в умовах стаціонару.
 

Як визначається розмір виробів?

 
Слід пам'ятати, що у різних виробників розмірні таблиці можуть відрізнятися. При цьому, чим більше параметрів у ній враховується, тим максимально правильно буде Як правильно підібрати компресійний трикотаж?, зображення - 1підібрано виріб. Це є запорукою досягнення кращого лікувального ефекту. При виборі компресійного трикотажу існують ключові параметри, які можна зняти самостійно. Робити це слід вранці, коли ноги не встигли опухнути. Для того щоб визначити якого розміру компресійні колготки слід купити, необхідно зняти п'ять вимірів. Виміряйте окружність щиколотки, литкового м'яза, під коліном, середину стегна і під сідницями. Після цього ви зможете по таблиці визначити необхідний розмір. Якщо ваші заміри потрапляють в середину інтервалів – це означає, що виріб ідеально вам підійде. А у випадку, коли, наприклад, нижні виміри потрапляють на один розмір, а верхні в інший, то краще вибрати компресійні панчохи або шкарпетки. Колготки підходящі вам лише по нижніх вимірами – будуть малі, а якщо купити їх, виходячи з верхніх – вироби не матимуть необхідного компресійного ефекту.
 
Крім іншого, при підборі трикотажу, враховується довжина ноги від підлоги до паху або, якщо мова йде про гольфах, то від підлоги до колін. Якщо ви бачите, що в таблиці у виробника розмір виробу підбирається виходячи лише з зросту і ваги, то буде дуже важко підібрати для себе оптимальний варіант. В цьому випадку, перш ніж купити компресійний трикотаж, слід звернутися за допомогою до консультанта в спеціалізованому магазині, де продаються лише перевірені якісні товари.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)