Подушки Neolux – гарантія якості і демократична ціна!
Подушки Neolux – гарантія якості і демократична ціна!
В асортименті продукції салонів «Ортокомфорт» особливе місце займають подушки Neolux. Це пояснюється їх невисокою ціною і високою якістю, відповідним найвищим європейським стандартам. Такі подушки допоможуть забезпечити фізіологічно правильне положення шиї і голови під час сну. Вони сприяють повному розслабленню всього тіла, а значить, дарують повноцінний відпочинок і заряд бадьорості на весь день.
Подушки Neolux випускають стандартної (класичної) і ергономічної (з 2-я валиками різного діаметру) форм. Вони допоможуть уникнути багатьох захворювань і навіть у разі, вже наявних проблем знизять больові відчуття і знімуть напругу в м'язах.
 
Наповнювачі подушок Neolux
 
Часто в якості наповнювача подушок використовують латекс. Його популярність пояснюється тим, що він є натуральним матеріалом, одержуваним шляхом збивання соку каучукового дерева. Латекс володіє мікропористою структурою, що забезпечує відмінну вентиляцію, перешкоджає утворенню і розмноженню мікроорганізмів, появі цвілі. Також це допомагає продовжити термін служби виробу
Наповнювач «Memory» - це інноваційний матеріал, що володіє ефектом пам'яті, що складається з повідомлених мікро осередків відкритого типу. Це дозволяє максимально знизити відповідь тиск на тіло, адаптуватися до індивідуальної форми і ваги користувача. Вона дає можливість м'язам максимально розслабитися. Це зносостійкий і гіпоалергенний матеріал, що створює відчуття комфорту під час сну.
Зупинимося на найбільш популярних моделях подушок.
 
Neolux Латекс СтандартПодушки Neolux – гарантія якості і демократична ціна!, зображення - 1
 
Ці подушки мають класичну форму, відрізняються чудовою гнучкістю, дозволяють підтримувати тіло в ідеально рівному положенні. Такі вироби можуть без страху використовувати навіть ті, хто страждає важкими формами алергії, оскільки завдяки латексу, виріб є абсолютно безпечним.
 
Neolux Латекс Эргономик
 
Це виріб ергономічної форми, виготовлений на основі натурального перфорованого латексу. Подушка ідеально повторює контури шиї та голови, а завдяки різній висоті валиків є можливість вибрати найбільш оптимальне положення під час сну.
 
Neolux Меморі Стандарт
 
Класична ортопедична подушка з наповнювачем меморі, який дозволяє мінімізувати відстань між головою і подушкою, забезпечуючи відмінний ортопедичний ефект. Матеріал підлаштовується під контури, не надаючи при цьому відповідного тиску, і створює відчуття комфорту і невагомості.
 

Подушки Neolux – гарантія якості і демократична ціна!, зображення - 2

Neolux Меморі Эргономик
 
Така модель є однією з кращих ортопедичних подушок. Її конусоподібна, з двома валиками різного діаметру, форма забезпечує ідеальну підтримку шиї та голові. Матеріал меморі є більш вузьким, ніж латекс, однак при цьому, жодною мірою, не поступається в ортопедичних показниках. Він більш м'який і для багатьох користувачів зручніше, ніж латекс.
Купити подушку Neolux, найбільш підходящої моделі, можна в будь-якому ортопедичному салоні «Орокомфорт» або замовити її на нашому сайті.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)