Подушки M&K Kolo та їх різновиди
Подушки M&K Kolo та їх різновиди
Сон є однією з основних складових життя і від того, яким він буде, залежить фізичний стан та здоров'я людини. Хороший і повноцінний відпочинок можна забезпечити, якщо купити подушки M&K Kolo в салоні «Ортокомфорт». Європейська якість і прийнятна ціна – це основні переваги даних виробів.
 
Що уявляють собі подушки M&K Kolo (Польща)
 
Анатомія людського тіла така, що голови в лежачому положенні для комфортного сну обов'язково потрібна підвищена опора, щоб уникнути искривлялся хребет. Ортопедичні подушки прямокутної форми мають потовщений валик уздовж довгих сторін, а його розмір потрібно підбирати по ширині плеча. Часто люди сплять неправильно, підкладаючи подушку під плечі. Але насправді потовщений валик повинен стосуватися лише плеча. Потовщений край подушки забезпечить підтримку шийного відділу хребта і голови в природному положенні, розвантажуючи м'язи і сприяючи правильному диханню. Якщо голова знаходиться в неправильному положенні і м'язи шиї не розслабляються, це може привести до головних болів і інших негативних наслідків. Однак слід пам'ятати, що жодна ортопедична подушка не допоможе вилікувати остеохондроз, так як лікуватися слід у доктора, але попередити багато захворювань такий виріб допоможе.
 
Як правильно вибрати подушку?Подушки M&K Kolo та їх різновиди, зображення - 1
 
Подушка повинна допомогти розслабитися всієї верхньої частини тулуба. Для цього при виборі подушки слід врахувати кілька основних моментів. Купувати вироби треба виходячи з того, в якому положенні ви любите спати і яка ширина ваших плечей. Також важливо, з якого матеріалу виготовлена подушка.
Чим плечі ширше – тим більш високий валик на подушці необхідний для повноцінного сну. У випадку, коли людина звикла спати на спині, то подушку треба вибирати більш низьку, ніж тим, хто любить спати на боці. Також більш низьку подушку рекомендується вибирати, якщо матрац м'який. Для більшості людей підходять вироби висотою 10-12 см, якими і є подушки M&K Kolo (Польща). Так як м'які подушки, то висота плюс-мінус 1 см істотної ролі не грає.
 
Якої форми бувають подушки?
 
Подушки можуть бути класичної (стандартної) форми. Вони більш звичні для користувача. Другий вид подушок – анатомічні з вигнутим профілем. Вироби з одним або двома полуваликами мають дещо незвичний вигляд, але саме вони здатні забезпечити кращу підтримку шиї.
 
Подушки M&K Kolo та їх різновиди, зображення - 2Матеріал, застосовуваний в подушках M&K Kolo
 
Найбільш популярним матеріалом у виробах цього бренду є натуральний високоякісний вулканізований латекс. Цей матеріал забезпечує хорошу повітропроникність і вентилювання. У латексі не заведуться цвілеві грибки, хвороботворні бактерії і пилові кліщі, тому такі подушки кращий варіант для тих, хто страждає алергічними захворюваннями.
А ортопедична подушка з ефектом пам'яті представляє собою вироби, що реагують на тепло і попринимающие форму тіла. При натисканні на подушку вона підлаштовується під індивідуальні анатомічні особливості користувача. Матеріали, застосовувані для таких виробів, можуть бути м'якими або жорсткими. Подушки можуть мати наповнення з латексу або синтетичних пен (поліуретану).
Подушки M&K Kolo будь-яких моделей можна придбати в салонах «Ортокомфорт», де консультанти допоможуть підібрати найбільш відповідний варіант і дадуть ради по догляду за виробами.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)