Як користуватися компресорним інгалятором?
Як користуватися компресорним інгалятором?

Ви придбали компресорний інгалятор, але перш ніж почати його застосування слід ознайомитися з декількома простими правилами.

1. Проводити процедуру слід не раніше, ніж через 1-1,5 год після їжі, а також після значного фізичного навантаження.

2. Поставте інгалятор на стіл, зніміть верхню частину небулайзера і залийте в нижню частину інгаляційний розчин. Кількість розчину визначається за допомогою поділок, дозування не повинна перевищувати ту, що прописав лікар. Закрутіть верхню частину на місце.

3. Приєднайте до верхнього роз'єму (вгорі небулайзера) мундштук (загубник), маску або насадку для носа. При використанні маски муфта не використовується, оскільки маска приєднується безпосередньо до небулайзеру). Небулайзер необхідно приєднати до приладу з допомогою власника або тримати його вертикально;

4. Підключіть кабель до мережі;

5. Під'єднайте трубку одним кінцем до компресора, а іншим – до небулайзеру;

6. Увімкніть інгалятор (тумблер в положення «I»).

Проведення інгаляції

Щодо тривалості процедури слід проконсультуватися з лікарем.

Перед процедурою рекомендується не полоскати рота антисептичними засобами (борна кислота, перекис водню, перманганат калію), а також приймати відхаркувальні засоби.

Розслабтеся, робіть повільні і глибокі вдихи, щоб препарат міг потрапити в глибокі відділи бронхів. На короткий час затримайте дихання і повільно видихніть. Не Як користуватися компресорним інгалятором?, зображення - 1намагайтеся занадто часто робити дихальні рухи. Якщо ви відчуваєте необхідність, робіть паузу.

При захворюваннях носових шляхів слід робити вдих і видих через ніс (назальная інгаляція). При захворюваннях гортані, бронхів, трахей, легких треба вдихати через рот (оральна інгаляція), після чого затримати дихання на 2 сек і зробити видих через ніс.

Після інгаляції, особливо після застосування гормонального препарату, треба прополоскати рот теплою кип'яченою водою.

Після того, як минув час проведення інгаляції або витрачений весь нгаляционный розчин, вимкніть прилад (тумблер в положення «O») вийміть кабель електромережі. Залишки препарату видаліть з небулайзера. Для забезпечення кращого лікувального ефекту рекомендується деякий час подихати свіжим повітрям.

Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)