Бандажі та ортези – краще засоби фіксації плечових суглобів
Бандажі та ортези – краще засоби фіксації плечових суглобів

Травми плеча обмежують рухливість і, однозначно, вносять дискомфорт у повсякденне життя людини. Саме плечові суглоби травмуються частіше, ніж інші, а інтенсивні і тривалі навантаження часто викликають такі захворювання, як артроз, артрит, міозит і т. д. Але їх своєчасне лікування дає можливість усунути вказані симптоми, а також запобігти майбутні ускладнення. Допомогти швидкому одужанню і зняти навантаження з плечового суглоба можуть спеціальні бандажі.

Види плечових бандажів

Серед основних різновидів плечових бандажів можна виділити:

  • косыночный бандаж;
  • иммобилизирующий бандаж;
  • бандаж фіксуючий безпосередньо саме плече.

Косыночный бандаж допомагає при вивихах, розтягненнях, ударах плеча. Він дає можливість зберегти рухливість суглоба, але зняти з нього основне навантаження.

Бандаж иммобилизирующий дозволяє стабілізувати травмовану руку разом з корпусом. Такий виріб ефективно знерухомлює кінцівку, що сприяє швидкому одужанню.

Бандаж плечової фіксує плече, але зберігає повну свободу рухів. Його часто рекомендують спортсменам, зокрема тенісистам, так як він здатний запобігти плечові травми.

Коли застосовують плечові бандажі?

Даний вид виробів здатний допомогти при різних патологічних станах. Бандаж не можна замінити звичайною пов'язкою, оскільки вона не здатна дати необхіднуБандажі та ортези – краще засоби фіксації плечових суглобів, зображення - 1 фіксацію. Їх застосовують при лікуванні переломів хірургічної шийки плеча, а також ліктьового відростка. Ці вироби імуннодефіцити суглоб після травм, операцій плечового суглоба, проксимальної третини і горбків плеча, лопатки, акроміально-ключичного зчленування або ключиці. Плечові бандажі надають профілактичний і лікувальний ефект при артритах, артрозах, плече-лопатковий періартритах.

Як вибрати плечової бандаж?

Тип бандажа повинен визначити лікар, а правильно підібрати розмір і модель допоможуть консультанти салонів «Ортокомфорт». При цьому, перше, на що слід звернути увагу – це матеріал. Так, наприклад, иммобилизирующий бандаж носити тривалий час, а значить, матеріал повинен бути гіпоалергенним. Для виготовлення плечового бандажа застосовують синтетичні матеріали, перевагами яких є хороша фіксація і додатковий масажний і зігріваючий ефект. Купити бандаж для плеча можна в будь-якому салоні «Ортокомфорт» або залишивши заявку на нашому сайті, вказавши необхідну виріб і ваш розмір.

Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)