Вставки і подпяточники – найкраща допомога проблемної стопі
Вставки і подпяточники – найкраща допомога проблемної стопі

Для зменшення дискомфорту і усунення різних патологічних симптомів уражень стопи існує величезна кількість різних пристосувань. У салонах «Ортокоммфорт» можна купити вставки, подпяточники, вкладиші та інші, вкрай необхідні ортопедичні вироби. Така продукція має власну класифікацію, яка дозволяє користувачам вільно орієнтуватися в широкому асортименті.

Вкладиші-пелоты.

Ці вироби, призначені для підтримки певної ділянки стопи (підстава пальців, подовжній звід, поперечний звід). Їх застосовують для розвантаження частини стопи і вони випускаються розміром менше половини її довжини. Їх використовують при ізольованій патології стопи, можна застосовувати для відкритому взутті.

Кільце на палець

Даний вид продукції призначений для тих, хто має дуже ніжну шкіру пальців з-за чого відбувається постійне травмування її зовнішніх шарів. Кільце допомагає зменшити больові відчуття, рекомендовано застосовувати при наявності бородавок і мозолів. Виріб підходить для вузької модельного взуття. Воно допомагає зняти навантаження і захистити пальці стопи від натирання.

Вкладиші під передній відділ стопи

Вставки і подпяточники – найкраща допомога проблемної стопі, зображення - 1

Для чутливих ніг виготовляють із латексу спеціальні вкладиші. Завдяки своїй вільній формі вироби невидимі під пальцями, а значить, їх можна застосовувати не тільки в закриту, а й у відкрите взуття. Також вставки компенсує проміжні розміри, а це гарантує ідеальне прилягання до взуття. Такі вироби усувають дискомфорт в області плюснефалангових суглобів і зменшують біль і втому в ногах при ходьбі у взутті навіть на високих підборах.

Подпяточники

Показаннями до застосування цих виробів є:

· хронічне і гостре запалення ахіллового сухожилля;

· п'яткова шпора;

· різниця в довжині ніг (не більш 10 мм);

· різні ураження шкіри в області п'яти.

Подпяточники можуть бути шкіряними, гелевими, силіконовими та в залежності від того, яка проблема турбує, рекомендують застосовувати той чи інший виріб. Зазвичай при початковому огрубінні шкіри і незначних омозолелостях можна носити тонкі гелеві подпяточники. В деяких виробах є кольорові силіконові вставки, такі м'які ділянки покликані знімати ударні навантаження. Подпяточники гелеві можна носити в модельне взуття на високому каблуці.

Вставки і подпяточники – найкраща допомога проблемної стопі, зображення - 2Силіконові подпяточники рекомендуються при більш серйозні проблеми. Це омозолелості більше чверті поверхні п'яти і тріщини по краю п'яти. Товщина виробів становить 7-10 мм. Їх виготовляють у вигляді клина, який потовщений до п'яти. Вони підходять для закритої взуття з невеликим каблуком. Деякі моделі мають борти, що захищають бічні поверхні п'яти.

Шкіряні подпяточники можуть компенсувати різницю в довжині ніг (3-6 мм), поглинають ударну навантаження, що припадає на стопу, гомілковостопний суглоб. Також вироби допомагають правильно розподілити навантаження і зняти біль і дискомфорт в колінах, тазостегновому суглобі і хребті.

Купити подпяточники і вставки можна в ортопедичних салонах «Ортокомфорт» або замовити на нашому сайті будь-яку необхідну модель.

Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)