Індивідуальні ортопедичні устілки – ідеальна корекція склепінь стопи
Індивідуальні ортопедичні устілки – ідеальна корекція склепінь стопи

Застосування індивідуальних ортопедичних устілок – це найкращий профілактичний і лікувальний засіб деформації стопи. Вони сприяють рівномірному розподілу навантаження, що припадає на стопу, і допомагають обмежити її надмірну рухливість. Такі вироби вкрай необхідні людям, які вже тривалий час страждають плоскостопістю, що значно ускладнює підбір звичайних ортопедичних устілок. Причиною цього є значні деформації, а також численні зони перевантаження стопи.

Чому необхідні індивідуальні устілки?

Плоскостопість, як подовжній, так і поперечний характеризується різними змінами склепінь стопи у формі її сплощення. Такі види плоскостопості можуть виникнути окремо або бути комбінованим (поздовжньо-поперечним). Це захворювання може виникнути навіть просто від постійного контакту стопи з твердими поверхнями – асфальт, паркетне покриття та ін. При таких умовах навіть у стопі, не має патологічних змін, часто виникає втома і ниючий біль. Тому найбільш ефективним засобом підтримки поперечного і подовжнього зводів стопи стають індивідуальні ортопедичні устілки, які можна виготовити в салонах «Ортокомфорт».

Переваги індивідуальних устілок

· Для діагностики лікарем-ортопедом проводиться клінічний огляд і плантографія;

· Виготовлення відбувається по стопі пацієнта та з урахуванням індивідуальних анатомічних особливостей;

· Натуральне покриття (за бажанням клієнта – велюр, шкіра тощо);

· Високоякісні полімерні матеріали, які органічно скомбіновані з натуральними;Індивідуальні ортопедичні устілки – ідеальна корекція склепінь стопи, зображення - 1

· У разі необхідності підбирається відповідний пілот;

· Пластиковий каркас, розташований від підстави плеснових кісток до п'яти надійно утримує звід стопи, навіть після інтенсивного тривалого застосування;

· Можливість застосовувати вироби, як спортивну, так і у модельне взуття;

· Готовий виріб може бути відкорегований відповідно до індивідуальних потреб кожного клієнта (болі та інші дискомфортні відчуття).

· Доступна ціна при чудовому європейському якості продукту.

Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)