Наколінники – найкраще рішення проблем з колінним суглобом
Наколінники – найкраще рішення проблем з колінним суглобом

Інтенсивні навантаження завжди позначаються на здоров'ї, і не завжди найкращим чином. Часто один необережний рух може призвести до травм і захворювань, особливо колінних суглобів. Може з'явитися дискомфорт і біль при ходьбі, іноді виникають серйозні ускладнення. Тому, щоб допомогти організму, фахівці рекомендують застосовувати спеціальні ортопедичні наколінники і ортези. Їх використання допомагає прискорити відновний процес після перенесених травм, а також надати ефективну терапевтичну допомогу при різного роду захворюваннях. Вони стабілізують становище колінних суглобів, при цьому, не сковуючи рухів. Також вони усувають запалення, знімають набряки, знижують хворобливість і підвищують власну рухливість.

Функції наколінників і їх різновиди

Медичні (ортопедичні наколінники) – це фіксувальні вироби для колінного суглоба, застосування яких можливо як за призначенням лікаря, так і самостійно. Їх використання спрямоване на попередження травм при активних заняттях спортом, надмірних навантаженнях, а також в період посттравматичної, післяопераційної реабілітації. Наколінники поділяються за своїм призначенням і способом фіксації. Розглянемо найбільш поширені типи даних виробів.

Еластичні наколінники легкої фіксації

Це вироби помірної компресії рекомендують застосовувати з метою профілактики при активних спортивних тренуваннях, а також при ударах, часткових ушкодженнях зв'язок, набряках, артриті та ін. Вони сприяють зменшенню больових відчуттів, набряклості після травм, допомагають зафіксувати коліно.

Наколінники напівтверді середньої фіксації

Такі моделі мають пластикові ребра жорсткості або пружини. Вони дозволяють зняти навантаження, яка припадає на колінний суглоб і зв'язковий апарат і не обмежувати його рухливість. Їх застосовують при ушкодженнях зв'язок, незначних ушкодженнях меніска, а також у період реабілітації.

Жорсткі наколінники сильної фіксаціїНаколінники – найкраще рішення проблем з колінним суглобом, зображення - 1

Шарнірні (жорсткі) наколінники надають максимальний захист коліна і зв'язок. Це багатофункціональні вироби, що дозволяють чудово розвантажити і підтримати колінний механізм завдяки металевим шарнірам. Вони виконані з високоякісних матеріалів, що не викликають подразнень і не допускають поширення інфекцій, навіть при їх тривалому носінні.

Ортези післяопераційні і для занять спортом

Застосування такого роду виробів гарантує саму надійну підтримку. Післяопераційні телескопічні ортези колінного суглоба з шарнірами і повним контролем об'єму руху дозволяють пацієнтові швидко відновитися і повернути нозі колишню рухливість. Часто використовуються при бічній нестабільності колінного суглоба, одномыщелковом остеоартриті різного ступеня вираженості. Ортези для спортсменів припускають великий діапазон управління рухом, а також можливостей блокування.

У салонах «Ортокомфорт» можна купити наколінник ортопедичний таких виробників, як Orliman (Іспанія); Medi (Німеччина); DJO (США), Bauerfeind (Німеччина); Variteks (Туреччина); Реабілітімед і Med textile, (Україна).

Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)