Бандажі для кульшового суглоба та їх застосування
Бандажі для кульшового суглоба та їх застосування

На жаль проблеми, пов'язані із захворюваннями, травмами тазостегнового суглоба - досить поширене явище. А результат лікування часто залежить від того, наскільки правильно підібраний бандаж, здатний надати неоціненну допомогу пацієнтові, страждаючому неполадками в суглобовому апараті. Даний вид виробів ділиться на два основних типи - жорсткі і м'які (еластичні) бандажі. Розглянемо більш докладно конструкцію кожного з них.

Жорсткі тазостегнові корсети (бандажі)

Оскільки локалізація і будова тазостегнового суглоба досить складне, існує не так вже й багато моделей, здатних надати ефективну допомогу. Бандаж для тазостегнового суглоба являє собою конструкцію, що складається з двох частин - стегнової і тазової. Вони з'єднані між собою шарніром, здатним регулювати згинання стегна, а також кут бічного відведення. Завдяки цьому людина, в міру одужання, може поступово збільшувати амплітуду рухів. Саме до такого виду належить регульований тазостегновий ортез Medi hip orthosis (Німеччина).

Такі вироби застосовують:

- після операцій на суглобі (ендопротезування, резекція головки стегнової кістки, корекційна остеотомія);

- в ранній період реабілітації при вивиху кульшового суглоба і переломі шийки стегна.

Застосування жорстких бандажів для тазостегнового відділу дозволяє зменшити навантаження на суглоби і оберігає від вивихів і пошкоджень. Вони підрозділяються на право- і лівосторонні і мають різні розміри.

М'які тазостегнові бандажі

Даний вид виробів застосовують при артрозах, дисфункциях тазостегнового суглоба, травмах м'язів верхньої третини стегна і болях в області суглобів. Також їх застосування Бандажі для кульшового суглоба та їх застосування, зображення - 1 рекомендують на пізніх стадіях реабілітації. Такі бандажі виготовляють з високоеластичного матеріалу, вони легкі, але при цьому добре підтримують тазове кільце. Їх не видно під одягом і не сковують рухів. У салонах «Ортокомфорт» ви можете купити бандажі еластичні, таких виробників, як Orliman (Іспанія) і Medi (Німеччина).

Застосування корсетів, ортезів і бандажів в комплексі з необхідними лікувальними і реабілітаційними заходами дозволяють значно поліпшити якість життя пацієнтів, полегшити перебіг хвороби і зберегти хороше фізичне самопочуття.

бандажі грижові

Такі вироби застосовують при вправімих стегнових і пахових грижах. Вони не сприяє усуненню гриж, тому їх використовують у випадках, коли з якихось причин оперативне втручання неможливе. Бандажі не допускають прогресування хвороби і покращують стан пацієнта. Вони виготовляються з пружно-еластичного полотна і мають кишені для пелотів. Для худих людей рекомендовано вибирати моделі з більш плоскими Пелота, а для повних - з опуклими. У наших ортопедичних салонах дані вироби представлені моделями компаній Variteks 601 і 602 Variteks, (Туреччина), а також 5011 і 5001 Med textile (Україна)

Бандажі для кульшового суглоба та їх застосування, зображення - 2 Бандаж труси (шорти) для вагітних

У період вагітності і відразу після пологів дуже важливо забезпечити жінці максимальний комфорт і хорошу підтримку живота. З цією метою рекомендується застосовувати бандажі шорти або труси. Ці вироби допоможуть уберегти майбутніх мам від багатьох проблем, які зв'язні з підвищеним навантаженням на внутрішні органи. Завдяки фактурного плетіння, на шкіру виявляється мікромасаж, що сприяє зменшенню розтяжок і целюліту.

Купити бандажі для тазостегнового відділу будь-яких конструкцій і моделей можна в будь-якому з наших салонів «Ортокомфорт», а також залишивши заявку у нас на сайті.

Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)