Коли необхідні корсети, бандажі для грудного відділу спини
Коли необхідні корсети, бандажі для грудного відділу спини

Ортопедичні корсети та бандажі необхідні для розвантаження хребетного стовпа і покликані попередити розвиток деформації хребта. Такі вироби допомагають розвантажити м'язи хребта і, в теж час, дозволяють зафіксувати положення хребців відносно один одного. Конструкції корсетів не доставляють дискомфорт і дозволяють вести звичний спосіб життя.

Підтримують корсети і їх відмінності

У салонах «Ортокомфорт» можна купити корсети, бандажі для грудного відділу спини різних конструкцій. Залежно від призначення вони мають різну ступінь жорсткості. Для цього спеціально всередину виробу вшиваються пружні пластини. Застосування корсетів і бандажів дозволяє зміцнити м'язи спини, усунути біль, а також знизити навантаження при вікових змінах. Всі бандажі та корсети випускаються спеціалізованими підприємствами.

Конструкція і рекомендації щодо застосування бандажів, корсетів

Великою популярністю користуються корсети для постави, які "вчать" хребетний стовп правильному положенню. Реклінатори (еластичні коректори постави) приводять у правильне положення плечовий пояс. Вони можуть мати різну конструкцію і часто це пов'язка у вигляді вісімки, петлями охоплює спереду плечові суглоби. Їхнє носіння дозволяє розвести плечі, зменшити сутулість верхньогрудного відділу хребетного.

Грудні бандажі - корсетний пояс з напівжорсткої (жорсткої) спинний частиною, яка захоплює грудний відділ хребта. Такі вироби довше, ніж реклінатори, а в конструкції є додаткові лямки, які розташовані на рівні середини торсу.

Показаннями до застосування грудних бандажів можуть бути: виражена сутулість, крилоподібні лопатки, патологія розташування лопаток, порушення постави з сколиотическому типу, кифосколиозы початкових стадій.

Грудопоясничные корсети поєднують у собі три елемента. Це корсетний пояс, а також напівжорстка спинка і реклинатор. Моделируемые довгі ребра жорсткості проходять Коли необхідні корсети, бандажі для грудного відділу спини, зображення - 1уздовж спини, фіксують поперековий лордоз, грудний кіфоз. А поперекову частину фіксують на животі застібкою-липучкою. Ці вироби дозволяють одночасно коригувати хребетний стовп на всьому його протязі.

Корсети для спини і грудного відділу часто необхідні людям, чия робота пов'язана з постійним навантаженням на хребет: будівельникам, водіям, вантажникам та ін. Ці вироби розвантажують спину і страхують її від надмірних навантажень.

Жорсткі спинні корсети застосовують при переломах тіл хребців, які часто виникають внаслідок остеопорозу. Вони складаються з моделюється шини в чохлі, а також системи ременів з застібками на липучках.

Ключичный бандаж використовують для знерухомлення руки при переломах ключиці. Вони забезпечують пацієнтові відмінну фіксацію верхньої кінцівки і комфорт.

Бандажі і майки для вагітних потрібні для підтримки живота, розвантаження попереку. Вони знімають тягнучі болі в області попереку і спини, а також є профілактичним засобом від розтяжок.

Отримати консультацію, а також купити бандажі та корсети можна в будь-якому з ортопедичних салонів «Ортокомфорт».

Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)