Тонометри на зап'ястя AND
Тонометри на зап'ястя AND
AND - власник патенту першого електронного приладу для домашнього використання, який вимірює артеріальний тиск осциллометрическим методом.
 
Людям до 40 років, хто не має проблем з серцево-судинною системою, а також людям, що мають активний спосіб життя, для вимірювання тиску рекомендується купити тонометр на зап'ястя. Дуже компактний і зручний в обігу, він дає можливість виконувати вимірювання тиску за кілька секунд.
 
В ортопедичних салонах «Ортокомфорт» Ви можете знайти 82-грамовий автоматичний вимірювач артеріального тиску на зап'ясті моделі AND UB-402. Перламутровий корпус даної моделі захищає його від пошкоджень і надає стиль. Модель має повний набір корисних діагностичних функцій.
 
Якщо Ви в пошуках самого бюджетного варіанту автоматичного тонометра, то модель AND UB-201 – це рішення для Вас. За своєю матеріальною доступності, цей тонометр має тільки основні функції, які дозволяють контролювати тиск не тільки в домашніх умовах, але і в дорозі, на роботі і в фітнес-залі.

Тонометри на зап'ястя AND, зображення - 1

 
Вдалим і зручним подарунком для Вас стане тонометр моделі AND UB-501. Новий дизайн приладу, включаючи упаковку, з атласною манжетою, блакитний підсвічуванням і оригінальним кейсом з срібним тисненням для зберігання приладу, не залишить Вас байдужим при виборі подарунка!
 
Цікаве рішення вимірювання артеріального тиску для двох представлено в моделі автоматичного тонометра на зап'ясті AND UB-403. В даному приладі є 2 незалежні комірки пам'яті або ж другу можна використовувати як "гостьовий" варіант. Від пошкоджень прилад захищений перламутровим корпусом, який також додає стиль приладу. Необхідні медичні дрібниці Ви можете зберігати в зручному кейсі. Тонометр оснащений подовженою манжетою.
 
У випадку, якщо у Вас виникнуть додаткові питання про вимірювальної продукції компанії A&D Ви сміливо можете звернутися до кваліфікованих продавцям в салонах «Ортокомфорт» за повною консультацією.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)